Kategóriák
Minden

ÉLŐ HALOTT LETTEM AZ OLTÁSTÓL

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
ÉLŐ HALOTT LETTEM AZ OLTÁSTÓL
/

Hatalmas kijelentést kaptunk az Élő Isten kegyelme által. Akinek be van födve a feje, nem kerülheti el sem a fertőzést, sem az oltást.

A vallásos mozgalmak azt hirdetik, hogy az asszony feje be kell legyen födve, a férfi feje pedig nem. És ez igaz is, feltéve, ha megértjük a jelentését. De azok számára, akik nem értik, és nem is akarják megérteni, csupán egy hallott, vallásos szokássá, berögződéssé válik, ami az életre nem vihet, csak a halálba.

Mivel van befödve ma a legtöbb ember feje? Mi akadályozza, hogy meghallják Istent?

Testi vágyaival, függőségével. Vallásos szokásaival, szerelmével, szenvedélyével. Feleségével, férjével, gyermekével, munkahelyével, főnökével. Vallási és politikai vezetőjével, elnökével. Szépségével, pénzével, a múltjával és a jövőjével. Tekintélyével, a befektetésével, a történelmével. Verejtékes kétkezi munkájának rothadó gyümölcsével stb.

Amikor meghallottam a történetet, sírtak a szemeim, és zokogott a lelkem. Undort és keserűséget éreztem. Megundorodtam elsősorban magamtól, a jellemtelen, hűtlen embertől, akinek jobban tetszik a disznók vályúja, mint a Mindenható Isten asztala. Megtörtségemben csupán egyetlen értelmes gondolat tudott megfoganni a szívemben. Jóságos Isten, mutasd meg ebben is a Te dicsőséged, és add, hogy sokak szabadulására legyen az útitársam elszenvedett nyomorúsága.

Megtette, mert velem ellentétben hűséges, és igaz Ő. Szeret Ő, kegyelmes Ő, vigasztal Ő, életre hív Ő. Megszabadít Ő, és nem hagyja el a megtört szívűeket Ő…