Kategóriák
Minden

EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS

A testi egészség helytelen lelki  táplálkozás mellett, csak ideig-óráig őrizhető meg. És úgy is csak hatalmas kínok, és fájdalmas önmegtartóztatás árán. Aki lelkiekben egészségtelenül táplálkozik, az fizikailag bármit is tesz, nem tarthatja meg az egészségét.
…mert először van a lélek, és csak azután a test.

Ha az ember sokat eszik, és keveset dolgozik, egészségtelenül növekszik, mert a bevitt táplálék nem alakul őbenne hasznos munkává, és azáltal egészséges növekedéssé, izommá. Ahelyett fölösleges zsír rakódik le a bőre alatt, ami egyéb nem kívánt elváltozásokat von maga után.

A lelki táplálékkal ugyanez a helyzet. Ha az ember megkapja azt, de nem osztja meg embertársaival, az őbenne egészségtelen növekedést, lelki békétlenséget eredményez. Ellenkező esetben pedig lélekben való növekedést, békességet szül.

FELHÍVÁS!
A youtube, egészen pontosan a WHO (Egészségügyi Világszervezet) folyamatosan támadja a youtube csatornánkat, és azzal fenyeget, hogy letörli azt. Ezért megkérek szépen mindenkit, aki hasznosnak, és építőnek tartja az itt közzétett tartalmakat, ezentúl a www.kialtoszo.hu/home blogról ossza meg ezeket a hangjegyzeteket.

www.kialtoszo.hu/hirlevel