Kategóriák
Uncat

AZ „ÚJ VILÁGREND” ALAPJAI – Emberek, akik Istent játszanak

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
AZ „ÚJ VILÁGREND” ALAPJAI – Emberek, akik Istent játszanak
/

Hogy lehetséges, hogy teljesen nyíltan kimondják, hogy az emberi faj génállományának módosítását tervezik, és ezt úgy elő tudják adni, hogy a tömeg rajong az ötletért?

A legnagyobb elhitetés az Új Világrendben az, hogy valami teljesen új dolog készül. Ennek köszönhetően egy misztikus felhő övezi a jelenséget, és a sebezhetetlenség jelmezét ölti magára egy nagyon is sebezhető, és könnyű szerrel lefegyverezhető cselszövés. Viszont ehhez fontos megismerni a Magasságos Isten szavát, amelynek fényében tejesen nyilvánvalóvá válik, hogy amit Újnak neveznek az összeesküvés elméletek és az alternatív média, az nagyon is régi. Az ellenszere pedig még régebbi, de csak azok kezében, akik megismerték azt…

https://kialtoszo.hu/ukrajnabol-indul-az-uj-vilagjarvany/

https://kialtoszo.hu/a-who-meg-akarja-tiltani-hogy…/

https://kialtoszo.hu/profecia-orban-viktorrol/

https://kialtoszo.hu/daniel-profeta-a-jelenlegi-helyzetrol/

https://kialtoszo.hu/osztol-egy-ujabb-eroszakos…/

https://kialtoszo.hu/fuggetlen-magyarorszag/

Ha élni akarsz, tudd, hogy ebből a háborúból csupán egyetlen fegyver segítségével kerülhetsz ki győztesként. És ez a fegyver nem más, mint a kétélű éles kard, amely Teremtőnk, Jézus Krisztus által kijelentett beszéde, amelyet, ha megismersz, és beveszel a szívedbe, az Ég és a Föld Teremtőjének tökéletes védelmében fogsz részesülni. (91. Zsoltár)

Ezt se feledd: A második világháború előtt Isten figyelmeztette Európa lakóit a közelgő veszedelemre, de ugyanúgy, mint most, a legtöbben kiröhögték, és kigúnyolták azokat, akik az Ő nevében szóltak, és a híreket követve a halál útját választották.

Ezt mondja Jézus ezekről az időkről:

„Hallanotok kell majd háborúkról és háborúk híreiről: meglássátok, hogy meg ne rémüljetek; mert mindezeknek meg kell lenniök. De még ez nem itt a vég.

Mert nemzet támad nemzet ellen, és ország ország ellen; és lésznek éhségek és döghalálok, és földindulások mindenfelé.

Mind ez pedig a sok nyomorúságnak kezdete.”

Mt 24:6

„És kiálta teljes erejéből, nagy szóval mondván: Leomlott, leomlott a nagy Babilon, és lett ördögöknek lakhelyévé, minden tisztátalan léleknek tömlöczévé, és minden tisztátalan és gyűlölséges madárnak tömlöczévé.

Mert az ő paráznasága haragjának borából ivott valamennyi nép, és a földnek királyai ő vele paráználkodtak, és a földnek kalmárai az ő dobzódásának erejéből meggazdagodtak.”

Jel 18: 2

„És ne féljetek azoktól, a kik a testet ölik meg, a lelket pedig meg nem ölhetik; hanem attól féljetek inkább, a ki mind a lelket, mind a testet elvesztheti a gyehennában.”

Mt 10:28

https://kialtoszo.hu/a-foldalatti-varos-lakoi…/

https://kialtoszo.hu/magyarorszag-ukrajna-sorsara-fog-jutni/

https://kialtoszo.hu/a-kormany-jovahagyta-megszunik-az…/

https://kialtoszo.hu/az-oroszok-tamadtak-amerika-egni-fog/