Kategóriák
Uncat

AZ OLTÁS, MINT FIGYELEMELTERELÉS

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
AZ OLTÁS, MINT FIGYELEMELTERELÉS
/

Sokan az oltás miatt fognak meghalni. Mások pedig oltás nélkül fognak beleesni a feneketlen szakadékba.

Igencsak nehéz meglátni, hogy az oltás körüli viták mesterségesen vannak gerjesztve, és az egyedüli céljuk az emberek figyelmének a mulandó dolgokon való tartása; aminek következtében ők önként kiszolgáltatják az életük idejét és erejét, azaz a lelküket a fenevad rendszerének.

A pro és a kontra érvek nem ismernek határokat. Minden nap születnek újabb elméletek mindkét oldalon, amelyeknek már jóformán semmilyen közük nincs a realitáshoz, de arra kiválóan alkalmasak, hogy benne tartsák az embereket egy olyan háborúban, amelyből senki ember fia nem jöhet ki győztesen. Sem az oltottak, sem az oltatlanok. A szemünk láttára zajlik a harmadik világháború, amely nem éri be azzal, hogy kioltja milliók életét. Annál sokkal többre pályázik. Milliárdok lelkére.

A főáramú és az alternatív média által egymásnak ugrasztott két oldal majdhogynem teljesen figyelmen kívül hagyja azt a tényt, hogy ebben az alattomos játszmában nem az oltsunk vagy ne oltsunk a legfontosabb kérdés. Itt már konkrétan az emberek lelke a tét.

Hisz mit ér az embernek, ha az egész világot megnyeri is, megtagadja az oltást, és még a rendszer kínálta lehetőségeket is akadálytalanul élvezi, ha a lelkét elveszíti?

www.kialtoszo.hu/hirlevel