Kategóriák
Uncat

AZ IDŐK JELEI MAGYARORSZÁGON -Kornélia

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
AZ IDŐK JELEI MAGYARORSZÁGON -Kornélia
/

Sokan azt mondják, hogy természeti katasztrófák mindig is voltak, vannak, és ezután is lesznek. Érdekes módon ugyanaz a tudományos köntösben tetszelgő mantra hangzik el az emberek fejében, ami a vírusok kapcsán.

Vajon, amikor a természeti katasztrófák a közvetlen környezetedben történnek, a saját településeden, a saját otthonodat rombolva, és a saját családtagjaid életét veszélyeztetve, arra fogsz-e gondolni, hogy katasztrófák mindig is voltak, vannak, és lesznek, vagy a családtagjaid életét fogod menteni?

Amikor megmozdul a föld a talpad alatt, és ököl nagyságú jegek hullnak majd az égből, azt fogod-e mondani teljes nyugalommal, hogy ez normális, hisz természeti katasztrófák mindig is voltak, vannak, és lesznek, vagy pedig azt, hogy Isten, segíts!?

A jelek és a figyelmeztetések olyannyira nyilvánvalók, hogy lassan már senki sem mondhatja, hogy nem hallotta, nem látta azokat. Azon személyeket, akik elfogadták Jézus Krisztus életre hívó szavát, Ő felkészíti arra, ami jönni fog, és ígérete szerint oltalmazni is fogja őket.

Azelőtt pedig mindenkinek ezt mondja: Aki ma hallja Isten szavát, ne keményítse meg a szívét, hogy amikor a nagy nyomorúság bekövetkezik, megmenekülhessen.

Kornélia youtube csatornája: https://www.youtube.com/channel/UCuOX97K3OTWwip6zINJKxpg

www.kialtoszo.hu/hirlevel