Kategóriák
Minden

AZ ÁLLAM SZERVEZI AZ OLTÁSELLENES TÜNTETÉSEKET

Egyre több az oltásellenes mozgalom, és a résztvevők meg vannak győződve arról, hogy egy nemes cél érdekében áldozzák fel életük idejét és energiáját azáltal, hogy részt vesznek ezekben a mozgalmakban, és olyan tartalmakat osztanak meg a világhálón, amely az oltás káros hatásairól tanúskodnak.

AMIKOR LÁZADSZ, ÉS TÜNTETSZ, ATTÓL KÉRED A SZABADSÁGOD, AKI RABUL EJTETT TÉGED, EZÁLTAL ELISMERVE AZ Ő HATALMÁT FÖLÖTTED.

A szomorú valóság az, hogy a legtöbb oltásellenes mozgalom épp azon erők és hatalmak által van megszervezve, akik be akarják oltani az embereket…

Ha megfigyeljük az oltáspártiak és az oltást tagadók motivációját, teljesen egyértelművé válik, hogy mindkét mozgalmat ugyanaz a szellemiség irányítja.

Fontos megértenünk, hogy aki nem ismeri meg az igazságot, annak teljesen mindegy, hogy felveszi-e az oltást, vagy sem, mert anélkül, hogy tudna róla, a világhálón keresztül felveszi azt a szellemi vakcinát, amely ugyanúgy megrontja az ő testi és lelki egészségét, mintha igent mondott volna az oltásokra.

www.kialtoszo.hu/hirlevel

[fwdrap preset_id=”sotet” playlist_id=”KÖZELI” start_playlist_id=”preset” start_track_id=””]