Kategóriák
Uncat

AKIK VÉDEKEZNEK, ELVESZNEK

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
AKIK VÉDEKEZNEK, ELVESZNEK
/

Akik azt hiszik, hogy védekezniük kell, azoknak folyton lesz ellenségük, akivel szemben védekezhetnek, és másról sem fog szólni az életük, mint a védekezésről. Végül pedig elvesznek.

Az igazság nem azért adatott, hogy védekezzünk, hanem azért, hogy „támadjunk” vele, hogy a sötétségben világosság támadjon általa.

Azt a kutat amelynek bővizű a forrása, nehéz megmérgezni, mert az állandóan feltörő tiszta víz folytonosan kilöki magából a régit, és tisztítja a kút medrét. Az igazság azáltal véd meg bennünket, hogy engedjük, hogy kiáradjon: megmutatjuk embertársainknak, avagy „támadunk” vele.

Jézus azt mondta, hogy legyetek ti a világ világossága, és hogy a háztetőkről kiáltsátok azt a szót, ami világosságot hoz a világba. Ezzel szemben a vallások elhitették a követőikkel, hogy védekezniük kell. Ekképp a vallásos emberek ahelyett, hogy világítanának, folyton az ördöggel szembeni küzdelmükről beszélnek, és egy életen keresztül menekülnek, védekeznek, míg végül elvesznek.

Akik nem értik meg, hogy az igazság nem a védekezésről, hanem a támadásról szól, életük végéig védekezni fognak, de még a pokolban is bőven lesz, ami ellen védekezhetnek.

A VILÁG LEGHATALMASABB EMBEREI