Kategóriák
Uncat

AKI BEOLTATJA MAGÁT, MEGTAGADJA ISTENT

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
AKI BEOLTATJA MAGÁT, MEGTAGADJA ISTENT
/

Még hányszor akarod kimondani azt, hogy NEM Isten életet adó szavára, amikor IGEN-t mondasz egy újabb adag vakcinára?

Miért haragszanak az emberek, ha azt mondod, hogy aki beoltatja magát, megtagadja Istent?

Vajon nem épp azért, mert fáj az igazság, és kellemetlen a szembesülés?

Ha valaki úgy gondolja, hogy hazugság ez a kijelentés, mert ő felvette az oltást, és Istennel is jóban van, nem kell megharagudjon erre a kijelentésre. Hisz van békessége Istentől. Azonban, ha megharagszik azokra, akik azt mondják, hogy aki felvette az oltást, megtagadta Istent, az ő haragja vádolja meg, és ítéli el őt. A haragjával és az indulatával ugyanis arról tesz bizonyságot, hogy nincs békessége Istentől, és zavarja ez a kellemetlen kijelentés.

Az oltás felvételével az ember csupán az általa kitalált istent nem tagadja meg. Az Élő Istent, aki azt mondta, hogy az Ő szavában bízzunk, és ne az emberek szavában, biza megtagadta, merthogy nem Istentől, nem Jézustól hallotta, hogy oltatni kell. Még csak a Bibliában sem olvashatott arról, hogy oltatni kell, ha a földi tekintélyek azt mondják. Csak emberektől hallhatta, hogy oltasson. Istentől nem. Isten prófétája pedig ezt mondja. Átkot vesz magára, aki emberi intelligenciában, emberi erőben bízik, és Istentől elfordul az Ő szíve.

Ha nem hiszed, hogy aki felvette az oltást, az megtagadta Istent és Jézus Krisztust, kérdezd meg Istent személyesen, ha van még benned alázat a Teremtőddel szemben, és hiszed, hogy az Ég és a Föld teremtője neked személyesen is tud válaszolni egy ilyen életbevágóan fontos kérdésre. Ha meg nincs bátorságod, sem alázatod, hogy személyesen őt kérdezd, akkor nem arról teszel-e bizonyságot, hogy nem ismered a Teremtődet és az Ő szavát, amelyet Jézus által adott az emberiségnek?

Ember! Még hányszor akarod kimondani a nemet Isten életet adó szavára, amikor IGEN-t mondasz egy újabb adag vakcinára?

Azzal, hogy oltat senki sem tagadja meg az általa elképzelt Istent, de az Élet Teremtőjét igen. És aki ezt nem hiszi, Tőle kérdezze meg, mi az igazság ebben a kérdésben!

https://bit.ly/3pNLq0m