Kategóriák
Uncat

A TÜNTETŐK SZÁMÁRA KÖTELEZŐVÉ TEHETI AZ OLTÁST A KORMÁNY

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
A TÜNTETŐK SZÁMÁRA KÖTELEZŐVÉ TEHETI AZ OLTÁST A KORMÁNY
/

Párizsban tüntetések és lázongások voltak a kötelező oltás bevezetése ellen. Az Istent szeretők között is feltevődik a kérdés, hogy vajon tényleg kötelezővé tehetik-e az oltást. Mennyei Édesatyánk kegyelméből kaptunk néhány kijelentést erről a dologról, amelyet ebben a beszélgetésben közzé teszünk, és logikai érvekkel alátámasztunk:

  • Az emberek épp a tüntetéssel járulnak hozzá a legjobban a világdiktatúra megalakulásához és a kötelező oltás bevezetéséhez. Ugyanis azáltal, hogy tüntetnek a kormány (rendeletei) ellen, és a kormánytól követelik a szabadságot, továbbra is elismerik annak hatalmát az életük felett. Nyilvánosan belátják, és kijelentik, hogy a hatalom alárendeltjei, és ezáltal arról is bizonyságot tesznek, hogy megtagadják Isten autoritását az életük felett. Ha elfogadnák az ő autoritását, az maga után vonná azt, amit Jézus kijelentett magáról és az ő barátairól, miszerint az Ő élete felett Az Ég és a Föld Teremtőjén kívül senki sem rendelkezhet. Viszont, akik nem ismerték meg Őt, és nem keresték az Ő oltalmát, az emberi hatalmak alárendeltjei maradnak.
  • Következésképpen azok számára, akik tüntetnek, az emberi hatalmak igenis kötelezővé tehetik az oltást.
  • És akik megismerték az igazságot és az Úristen hatalmát, nem tüntetnek, nem emelnek emberi hatalmat maguk fölé, mert örömüket lelik az Oltalmazó Isten hatalmában, Aki beteljesíti az Ő, Jézus szavai által adott ígéreteit az ő életükben.

www.kialtoszo.hu/hirlevel