Kategóriák
Uncat

A TÖKÉLETES, TERMELŐ-FOGYASZTÓ UNIÓS POLGÁROK GYÁRTÁSI FOLYAMATA

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
A TÖKÉLETES, TERMELŐ-FOGYASZTÓ UNIÓS POLGÁROK GYÁRTÁSI FOLYAMATA
/

Ki érti e szavakat?

Hogy lehet létrehozni, és fenntartani egy erkölcstelen, önpusztító társadalmat?

  • Közoktatás címszó alatt megfosztod a gyermeket a játékosságtól, a gyermetegségtől.
  • A vallással hamis, babonás istenképet táplálsz a fejébe. Ezek által ő elveszíti az istenadta gyermeki identitását, értékét, és azzal együtt az élete értelmét.
  • Azután az eredeti, Isten által elképzelt, rend helyett létrehozol egy ‘új társadalmi rendet’, és meggyőzöd őt arról, hogy fontos és hasznos szereplője lehet annak.
  • Felkínálsz számára több személyazonosságot, amelyek közül választhat. Szakmák, hobbik, szenvedélyek, munkahelyek, titulusok, pozíciók.
  • Ha ezt elfogadja, a magára vállalt szerep által a régi, igaz énkép helyett kap egy vadonatúj hamis énképet. Ily módon az istenadta örök érték helyét átveszi az önértékelés. A szeretet helyét pedig az önszeretet.
  • Ezek után nem kell mást tenni, mint néha megdicsérni, néha pedig megtámadni azt az énképet, amit tőled kapott. Ha megdicséred a hazug énképet, amivel azonosul, értékesebbnek fogja gondolni magát. Ha pedig megtámadod a hamis énképet, megvédi azt.
  • Így elérted, hogy foggal-körömmel ragaszkodjon a tőled kapott énképhez és a dicséretekből táplálkozó önértékeléshez, amely benne tartja őt ebben az erkölcstelen, önpusztító rendszerben; abban mesterségesen létrehozott gépezetben, amely száz százalékig kiszipolyozza az ő lelkét, felemészti az élete idejét és energiáját.
  • Közben sokasodik is, hogy amikor végleg lemerül az ő lelke, legyen helyette utánpótlás, akit szintén meg lehet fosztani az istenadta identitásától, és fel lehet ruházni egy hamis identitással, amelyet élete végéig védelmezni fog, mígnem ugyanarra a sorsra jut, mint az ő elődje, és eltemetik.

Kívánom, hogy a Jóságos Isten adjon megértést mindenkinek, aki ezt olvassa.

Adja meg neked azt a kegyelmet, hogy a büszkeséget félretéve gyermeki alázattal tudj fohászkodni, hogy megláthasd, miben és miért éltél mostanig, merre tart az életed, és hogyan nyerheted vissza azt a tiszta, gyermeki identitást, amelyet Teremtőd, az Élő Isten elképzelt!

Akinek fontosabb az emberek dicsérete és a büszkesége, mint Isten dicsérete (a lelki béke), nem értheti meg e szavakat. „Aki pedig keres, az talál, aki kér, annak adatik. Boldog, aki éhezi, és szomjazza az igazságot, mert meg fogja ismerni azt, és szabaddá válik általa.” (Jézus)

https://is.gd/djIksH

Így válik fenevaddá a gyermek:

A szüleitől szeretet helyett pénzt kap, és halott tárgyakat. Ekképp nem a szeretet, nem az élet szere épül be az ő személyazonosságába, hanem a halott, testi dolgok, amiket kap az anyagias, földhözragadt szülőktől és a lélektelen társadalomtól. Minél több halott dologgal van körülvéve a gyermek, annál erősebb a test tudata, annál inkább a testtel azonosul.

Miután a gyermek lelke súlyosan sérül, és felépíti ezt a hazug testi identitást, a rendszernek nem kell mást tennie, mint törvényekkel sújtani, folyton támadni ezt az hamis énképet.

Minél erősebben támadja a rendszer a gyermeket, ő annál jobban védekezik, és ‘fejleszti a testét’ a testi énképét. Így lesz egyre erősebb a testi identitása, miközben kialszik a lelkiismerete.

Végül pedig egy érzéstelen fenevaddá változik. Így születik meg a tökéletes európai polgár, a lélektelen termelő-fogyasztó biorobot, amelyben folyamatosan torzul és haldoklik a lélek. Amikor a lélek annyira eltorzul, hogy átlépi a menthetetlenség küszöbét, a test meghal, és rá rothad a lélekre. Ez a pokol tüze, a kárhozat.

Ezt mondja Jézus. A test nem használ semmit. A lélek az, ami megelevenít. A beszédek, amelyeket mondottam néktek, lélek és élet.

Ki vagy te, mi vagy te? A test, vagy a lélek? Milyen a lelked állapota? Mit táplálsz? A testet, vagy a lelket?

„A beszédek, amelyeket mondottam néktek, lélek és élet. Az Ég és a Föld elmúlnak, de az én beszédeim soha el nem múlnak.” Ismered⁉️