Kategóriák
Uncat

A SÁTÁNISTA SZENTHÁROMSÁG ÉS A FÁRAÓ

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
A SÁTÁNISTA SZENTHÁROMSÁG ÉS A FÁRAÓ
/

Sokan meg vannak győződve arról, hogy az ember testből, lélekből és szellemből áll. Akiknek volt közük a new agehez, tudják, hogy ott is ugyanolyan népszerű ez az elmélet, mint a mai kereszténységben. Sőt, akik foglalkoztak okkult dolgokkal, érdekes párhuzamokat fedezhetnek fel a new age, a kereszténység és az okkultizmus között.

Anton Lavey, a sátánista egyház alapítója és vezetője egyenesen vádolja a new aget, hogy tőlük nyúlnak le doktrínákat, amelyeket felhasználnak a saját vallási szervezeteik építésére.

!!! AKIK VISSZAÉLNEK A HOZZÁSZÓLÁSI LEHETŐSÉGGEL, NEM TÉMÁBA ILLŐ, FIGYELEMELTERELŐ BESZÓLÁSOKAT TESZNEK KÖZZÉ, VITÁT PROVOKÁLNAK, AZONNAL TILTOM ERRŐL A CSATORNÁRÓL.

Ha a közzétett tartalmak miatt hirtelen eltűnnék a facebook tengeréből, ne feledjétek, hogy az összes eddig hangfelvétel továbbra is elérhető, és letölthető a következő oldalakon:

www.kialtoszo.hu

www.jelen.fm

www.redcircle.com/kialtoszo

és amíg le nem törlik:

www.youtube.com/kialtoszo

P.S. A tartalmak miatt sajnos bármikor megtörténhet, hogy letiltják ezt az oldalt. Ezért azt javaslom, hogy, akinek van lehetősége, töltse le a fontosabb üzeneteket, majd töltse vissza a saját oldalára, vagy más webfelületekre, ahol később is megtalálhatják azok, akik keresik az igazságot.

Itt kérhetsz értesítést a legújabb üzenetekről:

https://kialtoszo.hu/hirlevel/

A Youtube videókról pedig (amíg még létezni fog) itt:

https://www.youtube.com/kialtoszo?sub_confirmation=1