Kategóriák
Uncat

A SÁRKÁNY LELEPLEZÉSE

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
A SÁRKÁNY LELEPLEZÉSE
/

Elkezdődött a sárkány leleplezése. Nincs olyan földi hatalom, amely megfordíthatná ezt a folyamatot, mert az Élő Isten, az Ég és a Föld Teremtője az, aki elrendelte, és irányítja és véghez viszi azt. 

Margaret Forest:

Mielőtt fel lett téve, „Hadd vehessek le én is egy téglát” című videó, az internetre, előtte kaptam egy álmot, ami kapcsolódik a témához. Megértésre várva, Lélek által újra végignézve a videót, dicsőség Istennek, jött a megértés.

Álmomban egy madarakkal téli, eleven zöld, szemem láttára növekvő fát láttam. Ezt egy trapéz lemez kerítéssel próbálták eltakarni. Mikor a fa növekedésével a kerítés magassága, nem tudott lépést tartani, meg próbálták a magasságát növelni, mindenféle bádog, hulladék fémlemezzel pótolni. Egy gusztustalan tákolmány hatását keltette bennem mire felébredtem.

Megértés, A gyorsan növekvő fák és madarak, az életet, Isten Országát jelképezte. Az élettelen hulladék lemezből összeállított, tákolmány kerítés, amivel elakarják takarni az emberek szemét, valamint figyelmét Isten Királyságáról. A tákolmány összeomló állapotban lévő kerítés jelképezi, azt amit e hiábavalóságra vetett világrendszer, „újvilágrend” formájában akar továbbra is fenntartani. Teszi ezt a szórakoztatóipar által, amivel vakká teszik az emberek szemét. Egyik programot követi a másik, amire Uniós források állnak rendelkezésre (kiállítások, versenyeztetések különböző művészeti ágazatokban, fesztiválok, sportok, múzeumok éjszakája, stb).

Isten kegyelmezzen mindenkinek , hogy hallják meg Krisztus szavát, mert ha hagyják, hogy vak vezessen világtalant, a szakadékba találják magukat!

https://is.gd/margaretforest

Forrás: