Kategóriák
Uncat

A RENDSZER SZERET TÉGED

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
A RENDSZER SZERET TÉGED
/

Nem azért akadályozták az élő közvetítéseinket a Facebookon, mert a rendszer ellenségei voltunk, hanem azért, mert Isten kegyelme által igazat szólhattunk.

A rendszer ellenségeinek igenis helyük van a Facebookon, mert aki tám-adja a rendszert, az valójában támaszt nyújt annak anélkül, hogy tudná mit cselekszik. Az ilyeneket pedig szereti a rendszer.

A Facebook és a világ nagyon is akarja, hogy legyen véleményed az aktuális vezetésről, a kormány tevékenységéről még akkor is, ha elmarasztaló az. Hisz a te véleményed szolgáltatja ki számukra a te életenergiádat, amelyből táplálkoznak ők.

A Facebook azt nem akarja, hogy figyelmen kívül hagyva ezt a sátáni színjátékot, vallástól függetlenül az igazságról beszélj. az igaz-ágról szólj, ami nem más, mint Jézus Krisztus lelki halottakat feltámasztó szava.

Ez az, amit nem tolerál a rendszer, és annak szája, a közösségi média. Szeresd őt, higgy benne, vagy támadd őt, lázadj ellene! …mert tudja, hogy úgy a tám-adással, mint a támogatással őt élteted.

A fent említett okból kifolyólag nem jövendölhetek hosszas élettartamot a facebookos közvetítéseknek, de még a youtube élőzéseknek sem. Amikor a WHO fenevad újból bekeményít, nem igazán örülne az egyik közösségi médium sem azoknak a szabad gondolatoknak, amelyeket nem moderál sem a Vatikán, sem az ezotéria, sem az önimádat, sem az öndicsőítés mérge.

Ha véletlenül eltűnnék a facebookról, marad a youtube.

https://youtube.com/kialtoszo/live Ha onnét tűnnék el, és úgy kedves a Magasságos Istennek, továbbra is lesznek Élő Közvetítések az orosz közösségi médiában.

https://ok.ru/kialtoszo/video

https://vk.com/kialtoszo

Az összes eddigi felvétel továbbra is hallgatható és letölthető a

www.kialtoszo.hu/audio

valamint a

www.jelen.fm

oldalon.

Akik podcast alkalmazást használnak, azok számára

https://open.spotify.com/show/5Mxp712xWZuSvqCCbyHLPn

https://www.stitcher.com/show/kialto-szo

https://music.amazon.com/podcasts/5e53e895-aa1f-41ba-81ce-2ce424505499/kiáltó-szó

https://www.google.com/podcasts…

https://radiopublic.com/kilt-sz-GOg97l

https://redcircle.com/shows/kialtoszo

Aki szeretne értesítést a YouTube élőről, klikk ide:

https://www.youtube.com/kialtoszo?sub_confirmation=1