Kategóriák
Minden

A RENDSZER SZERET TÉGED

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
A RENDSZER SZERET TÉGED
/

Nem azért akadályozták az élő közvetítéseinket a Facebookon, mert a rendszer ellenségei voltunk, hanem azért, mert Isten kegyelme által igazat szólhattunk.

A rendszer ellenségeinek igenis helyük van a Facebookon, mert aki tám-adja a rendszert, az valójában támaszt nyújt annak anélkül, hogy tudná mit cselekszik. Az ilyeneket pedig szereti a rendszer.

A Facebook és a világ nagyon is akarja, hogy legyen véleményed az aktuális vezetésről, a kormány tevékenységéről még akkor is, ha elmarasztaló az. Hisz a te véleményed szolgáltatja ki számukra a te életenergiádat, amelyből táplálkoznak ők.

A Facebook azt nem akarja, hogy figyelmen kívül hagyva ezt a sátáni színjátékot, vallástól függetlenül az igazságról beszélj. az igaz-ágról szólj, ami nem más, mint Jézus Krisztus lelki halottakat feltámasztó szava.

Ez az, amit nem tolerál a rendszer, és annak szája, a közösségi média. Szeresd őt, higgy benne, vagy támadd őt, lázadj ellene! …mert tudja, hogy úgy a tám-adással, mint a támogatással őt élteted.

A fent említett okból kifolyólag nem jövendölhetek hosszas élettartamot a facebookos közvetítéseknek, de még a youtube élőzéseknek sem. Amikor a WHO fenevad újból bekeményít, nem igazán örülne az egyik közösségi médium sem azoknak a szabad gondolatoknak, amelyeket nem moderál sem a Vatikán, sem az ezotéria, sem az önimádat, sem az öndicsőítés mérge.

Ha véletlenül eltűnnék a facebookról, marad a youtube.

https://youtube.com/kialtoszo/live Ha onnét tűnnék el, és úgy kedves a Magasságos Istennek, továbbra is lesznek Élő Közvetítések az orosz közösségi médiában.

https://ok.ru/kialtoszo/video

https://vk.com/kialtoszo

Az összes eddigi felvétel továbbra is hallgatható és letölthető a

www.kialtoszo.hu/audio

valamint a

www.jelen.fm

oldalon.

Akik podcast alkalmazást használnak, azok számára

https://open.spotify.com/show/5Mxp712xWZuSvqCCbyHLPn

https://www.stitcher.com/show/kialto-szo

https://music.amazon.com/podcasts/5e53e895-aa1f-41ba-81ce-2ce424505499/kiáltó-szó

https://www.google.com/podcasts…

https://radiopublic.com/kilt-sz-GOg97l

https://redcircle.com/shows/kialtoszo

Aki szeretne értesítést a YouTube élőről, klikk ide:

https://www.youtube.com/kialtoszo?sub_confirmation=1

EBBEN A VIDEÓBAN:

Az igazi tévelygés akkor kezdődik, amikor az ember elhiszi, hogy meg tud változni, meg kell változzon. Ekkor elkezdi követni az előre megírt sémákat, magas térdemeléssel szaladva az elgépiesedés, a lélek elveszítése felé.
Jézus nem megváltozásról beszélt, hanem újjászületésről, és arról, hogy amíg a Földön vagyunk, a Lélek kívánságát cselekedjük, ami élet, a test kívánsága helyett, ami halál, és kárhozat. Sőt, még arra is figyelmeztet, hogy a lélek készen áll, de a test mindvégig hadakozni fog ellene, és csak az láthatja meg a Mennyek országát, aki mindvégig kitart a Lélek cselekedeteiben, amihez Ő minden eszközt biztosít.
Aki összekeveri a test és a Lélek cselekedeteit, becsapja magát, ítélet alatt van. Az ilyent felkészületlenül fogja érni a vég.
A testnek is az a jó, ha a Lélek kívánságát cselekszi, mert azáltal a lélek megtartja őt. Viszont ha a saját kívánságát cselekszi, halált hoz magára és a lélekre egyaránt.
Rm 13,14 Gal 5,16 Gal 5,24 Gal 6,8 1Pt 2,11 1Pt 4,2 2Pt 2,10 2Pt 2,18 2Pt 2,18 1Jn 2,16 Rm 7,5 Rm 7,24 Rm 8,6 Rm 8,11 1Kor 15,54 Jn 6,63
Ez az élet akkor is rossz volna, ha jó volna, mert „nincs új a nap alatt”. A lélek ezt tudja, de azt is érzi, hogy valahol kell legyen több annál, amit a nap alatt tapasztalhat. Talán valahol a nap felett? Isten tudja!
Aki nem a Teremtőjét kérdi a többről, aminek a hiányát érzi, elkezd ásni lefelé ezáltal megteremtve magának a poklot.
Útitársaimnak olyan képeket mutatott Isten, amelyen Jézusnak, a tökéletes gyermeknek a derekáig ért a nap. Vajon miért mutat Isten ilyen képeket az Ő gyermekeinek?
„A menny nékem ülőszékem, a föld pedig az én lábaimnak zsámolya;” Apostolok Cselekedetei 7.49
Régebb azt mondták, kilátástalan a helyzet, és azt hitték, hogy az rossz. Ma már rengeteg a kilátás, de a belátás kevés, és ez sokkal rosszabb. Ekképp rengeteg ember menetel a feneketlen szakadék felé, miközben gyönyörködik a temérdek kilátásban, amely elveszi tőle a belátás lehetőségét.
KINEVETNEK, MERT ÁLMOKAT KAPSZ ISTENTŐL, MERT NEM TUDJÁK, HOGY AZ UTOLSÓ ÓRÁBAN NEM MARAD MÁS, CSAK AZ ISTENTŐL KAPOTT ÁLOM, VAGY A RÉMÁLOM, AMI SOKAK SZÁMÁRA MÁR A TESTBEN ELKEZDŐDIK.
Ha a tökéletességből le kellene jönnöd a Földre (tökéletes-ég), sokáig akarnál-e idelenn időzni, vagy igyekeznél vissza a tökéletes-égbe? Tehát akkor ki hirdeti a földi jólétet, az anyagi bővölködést, a testi kényelmet? A Krisztus, vagy az Antikrisztus?