Kategóriák
Uncat

A PUSZTÍTÓ UTÁLATOSSÁG JELENTÉSE

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
A PUSZTÍTÓ UTÁLATOSSÁG JELENTÉSE
/

Azt mondják, hogy előbb fel kell épülnie Jeruzsálemben a szent templomnak, és majd csak azután megy be a pusztító utálatosság a szent helyre. Természetesen nem kizárt, hogy ez is meg fog történni majd egyszer, de nem biztos. Viszont a legtöbben ezt nem fogják megérni. Hát akkor kinek íródott ez a rész? Vajon csupán az utolsó generációnak, amely a Földön fog élni? 2lem!

– Hol van a lélek?

– A Biblia kijelentése szerint a vérben.

– Honnét van a Lélek?

– A Biblia kijelentése szerint Istentől. Az Ő lelke van bennünk.

– Mi a szent hely?

– Ahol Isten lelke van. Azaz a vér.

Azt mondja Pál apostol, hogy a testünk a Szent Lélek temploma, amelyet Istentől kaptunk. Ezért nem a magunkéi vagyunk. Ha a testünk a Szent Lélek temploma, mennyivel inkább a vérünk, amiben Isten lelke lakozik.

Tehát a vér Isten szemében szent hely. És most erre a szent helyre bekerült valami, ami már eddig is sokak megbetegedését és halálát okozta. Ez a valami minden bizonnyal pusztító. És ez a valami utálatos még az emberek szemében is, nemhogy Isten szemében. A vakcina pusztító utálatosság. És sok embernél bekerül a szent helyre, ahol Isten lelkének a helye van.

Sokan szenvednek az oltások mellékhatásai miatt, és a fenevad orv-tudósai azt hazudják a médián keresztül, hogy a COVID-tól van.

Ekképp a legtöbb ember az egészségével együtt a szembesülés, a megértés, az őszinte megbánás, és feloldozás lehetőségét is elveszíti. Így az esélyt arra, hogy megbékéljen Istennel a lelke, még mielőtt elveszítené az életét.

Bizony a Jeruzsálemben esetlegesen felépülő templom is lehet a figyelemelterelés eszköze, ami által az emberek azt hihetik, hogy ez még nem az, amiről a Jelenések Könyve beszél.

Ez már rég az. És a parázna kereszténység által becsapott emberek nem veszik észre, hogy már rég magukon hordozzák a jelenések könyvében bemutatott fenevad bélyegét, miközben azon morfondíroznak, hogy mi lesz a fenevad bélyege.