Kategóriák
Uncat

A MODERN KOR KONCENTRÁCIÓS TÁBORAI

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
A MODERN KOR KONCENTRÁCIÓS TÁBORAI
/

Gondolkodtál már azon, hogy kiknek épülnek az úgynevezett „FEMA táborok”? Hát azon, hogy mi értelme van az egyik stadion közvetlen közelében egy újabb stadiont építeni?

Egy barátom így fogalmazott.

„Az, hogy stadion formájúak is vannak, megrendítő, mert itt Budapesten gombamód nőnek a kívülről stadion formájú épületek. Pl, ha rákeresel a Groupama Arénára, ami Népliget mellett épült, most roham tempóban húzták fel, nem egészen 1 év alatt…

… logikátlan, hogy minek a stadion mellé egy újabb stadion. Hisz a stadion olyan, mint pl a művelődési ház. X mennyiségű emberre jut egy, és akkora távolságra vannak ezek egymástól, amennyire szükség van ahhoz, hogy lefedje a lakosságot. Ez a Groupama Aréna lefedheti mondjuk a Puskás Ferenc stadionig a környéket. Úgyhogy egy újabbat semmi esetre sem pont mellé kellett volna építeni.

Olyan ez, mintha a debreceni Iskolát Nyíregyházán építették volna a nyíregyházai iskola mellé, és a debreceniek Nyíregyházára kéne járjanak a saját iskolájukba.

Ugye, hogy logikátlan? Ám, ha meg is épül Nyíregyházán egy debreceni iskola, akkor az okkal szúrhatna szemet mindenkinek.

Ha segítenek neked ezek a tartalmak, kérlek, mutasd meg ismerőseidnek is.

Itt kérhetsz értesítést a legújabb üzenetekről:

https://kialtoszo.hu/hirlevel/

A Youtube videókról pedig, amíg még létezni fog ez a csatorna, itt:

https://www.youtube.com/kialtoszo?sub_confirmation=1