Kategóriák
Uncat

A MESTERSÉGES INTELLIGENCIA (OpenAI) MEGTÉVESZTI AZ EMBEREKET

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
A MESTERSÉGES INTELLIGENCIA (OpenAI) MEGTÉVESZTI AZ EMBEREKET
/

A mesterségesen létrehozott problémákra a mesterséges intelligencia által adott mesterséges megoldások az embereket mesterségessé, azaz lelkileg halottakká teszik. Bibliai nyelvezettel élve a fenevad képe (mesterséges intelligencia) a kárhozatba taszítja azok lelkét, akik tőle szerzik azt az in-formációt, amely belülről alakítja őket (in-formál).
Hogy is van ez?
Az ember lelkét két dolog formálhatja: a mesterséges intelligencia (OpenAI), és a természetes intelligencia (Isten Lelke). A mesterséges intelligencia in-formáló, belülről formáló erejét mindannyian ismerjük. Aki meg szeretné ismerni Isten Lelkének formáló erejét, annak azt kell tudnia, hogy Isten Lelke tökéletesen megmutatkozott Jézus földi léte által. Ezért mondja ő, hogy aki engem látott, az Atyát látta.
Az alapokat megtalálod a Bibliában, Máté, Márk, Lukács és János feljegyzéseiben. Ha nem érted, amit olvasol, azt jelenti, hogy kihagytad a legfontosabb lépést, ami az ima. Ima, őszinte Istenhez fordulás nélkül lehetetlen megérteni Jézus szavait.

MEGMÉRGEZTÉK A KIRÁLYT

MI AZ ÉLET FÁJA?

A HATALMI RENDSZER MEGÉRTÉSE | KI A HÁTTÉRHATALOM?