Kategóriák
Uncat

A MÉDIA HAZUDIK

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
A MÉDIA HAZUDIK
/

Honnan lehet hiteles információt szerezni?

A média hazudik. Életellenes információt tölt be napi rendszerességgel az emberek elméjébe, ami lassan de biztosan, tönkre teszi az ő életüket. Azon közszereplők, politikusok, vallási vezetők, celebek, újságírók és más elöljárók, akik szavait a média eljuttatja hozzád, szintén hazudnak, mert alkut kötöttek a globalista, embergyilkos világhatalommal, amely a WHO, avagy az Egészségügyi Világszervezet nevében mérgezi, és pusztítja az emberiséget. Tették ezt tudatlanságból, hatalomvágyból, pénzszeretetből, és félelemből, hogy elveszítik a megélhetésüket.

Ez a bűnszervezet rövid időn belül teljesen hatalmába keríti a világhálót. Egyelőre a főáramú médiát és a főbb közösségi médiaportálokat uralta le, mint a youtube és a facebook. Ezért van az, hogy gyakran letörlik az olyan tartalmakat, és csatornákat amelyek nincsenek egyetértésben a WHO irányelveivel. De nemsokára az egész világhálót a hatalmába fogja keríteni oly módon, hogy azok számára, akik olyan tartalmakat tesznek fel, amelyek nem felelnek meg a Globális Bűnszervezet (WHO) irányelveinek, „legálisan” ellehetetleníti, hogy a weben publikáljanak.

Kérdés: Ha mindenki hazudik, ki az, aki nem? Honnan lehet hiteles információt szerezni? Ezt a kérdést kielégítő módon csak az válaszolhatja meg (személyesen mindenki számára) aki életet lehelt a testünkbe. Ha egy gyarlóság által megnyomorított ember tud beszélni, mennyivel inkább az, aki az életet megalkotta.

Hogyan imádkozz a hazádért, a közösségedért?

Az ima jelentése: beszélgetés a Teremtővel. Na de ki a bölcsebb? Isten, vagy az ember?

Ha pedig Isten a bölcsebb, és az ember a tudatlan, nem egyértelmű, hogy az ima nem arról kell szóljon, hogy az ember beszél, és Isten hallgat, hanem arról, hogy Isten beszél, és az ember hallgat, és hallgatja őt, tanul tőle. Semmiképp sem fordítva! … mert mit mondhatna a halandó az Örökkévalónak, amit Ő nem tud?

https://youtu.be/3F-2TBeYBqU