Kategóriák
Uncat

A MÉDIA A HALÁL ANGYALA – beszélgetés

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
A MÉDIA A HALÁL ANGYALA – beszélgetés
/

Akik követik, és hisznek benne, azok egyértelműen elpusztulnak, hiszen a nap 24 órájában közvetíti a hazugságait, amiről tudjuk, hogy egyenlő a lélek halálával. Ezek azok az emberek, akik egy idő után menthetetlené válnak, mert nézik, hallgatják, és hisznek a nagyokat mondó szájának, amely elhiteti az embert az ő hazugságaival.

A média sokszor olyan dolgokról számol be, ami még az elbukott emberi valóságban sem létezik. Mennyivel inkább nem létezik a Jóságos Isten igazságában.

A nagyokat mondó szája által gyűlöletet gerjeszt, vírusokat tenyészt, háborúkat és lázadásokat szít. Mantráz, jósol, hitet, megbűvöl és elvarázsol, teljesen megtévesztve a józan paraszti észjárást. Információk tömkelegét zúdítja a józan gondolkodásra. Ezáltal nem csak a testet öli meg, hanem az istenadta lelket is. Így hát, ha azt nézed, és éled, akkor a te lelkedet is elpusztítja.

„A test lámpása a szem. Ha azért a te szemed tiszta, a te egész tested világos lesz.

Ha pedig a te szemed gonosz, a te egész tested sötét lesz. Ha azért a benned lévő világosság sötétség: mekkora akkor a sötétség?!” – Máté evangéliuma, 6. fejezet, 22,23 –