Kategóriák
Uncat

A MAGYAR MÉDIUM

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
A MAGYAR MÉDIUM
/

A jó hír az, hogy bár a média hazudik, minden egyes ember, aki megismeri az igazságot, igaz médiává válik azok számára, akik még sötétségben vannak.

A tömegtájékoztatás (a tömegfélrevezetés) céljával létrejött hivatalos médiumok rengeteg pénzt emésztenek fel. A vallás- és az államhatalom (a fenevad) nem engedheti meg magának, hogy túl sok média egységet üzemeltessen. Még úgy sem, hogy a megtévesztett emberek pénzéből tartja fenn magát.

Ezzel szemben minden egyes ember, aki a kegyelmes Isten szeretete által felébredt, alkalmassá válik arra, hogy felhívja embertársai figyelmét arra az igazságra, amely valódi szabadulást adhat az embernek. Mindezt önzetlenül, elvárások nélkül, szeretetből, mint ahogy Jézus urunk is tette.

A baj azokkal van, akikkel az alternatív média elhitette, hogy fel vannak ébredve. Ezek azok az emberek, akik eljátsszák a megvilágosodottat annak ellenére, hogy nem váltak médiává a Teremtő Isten kezében.

Aki valóban kapott látást, és ráébredt a valóságra, és az igazságot is megismerte, nem tud hallgatni. Automatikusan világossággá válik a sötétben élők számára, akiken a világi hatalom élősködik.

Jézus és az ő barátai nem lótuszülésben várták Isten országának eljövetelét, hanem cselekedvén, gyógyítván, tanítván, szeretettel szolgálván azok felé, akik még a világ rabjai voltak.

Aki ismeri az ő szavait, tudja, hogy annak bizonyítéka, hogy valaki igazságban van, az, hogy gyümölcsöt terem, és emberek szabadulnak meg általa a hazugságok, a bűnök és a tudatlanság gyilkos tengeréből.

Így hát, aki igazságban van, az médiává (közvetítővé) válik Isten és az emberek között. És, akik őt megismerik, ők is médiává válnak az igazság kezében sokak szabadulására. Így tud növekedni a világosság, amely könnyen legyőzhetné a korrupt világmédia okozta sötétséget, amely milliók lelkét kívánja bekebelezni.