Kategóriák
Uncat

A LEGVESZÉLYESEBB RENDSZER A VILÁGON

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
A LEGVESZÉLYESEBB RENDSZER A VILÁGON
/

Amíg kifelé mutogatunk, nem vehetjük észre, hogy a legeslegveszélyesebb rendszer a világon, amely a legtöbb embert megöli, és amelybe a legtöbb lélek belefullad, nem kint van, hanem bennünk: a zsigereinkben, a szokásainkban, és a testi rutinban.

!! ISTEN NEM ERŐSZAKOS,
DE A BENNÜNK ÉLŐ RENDSZER IGEN !!

Isten javaslata mindig tökéletes, de nem kényszeríti rá senkire. Ő mindig a legrövidebb, és a legkönnyebben járható utat kínálja mindenki számára, de nem erőlteti. És mivel nem erőlteti, mi sokszor a sokkal nehezebb, sokkal fájdalmasabb, és sokkal hosszabb utat választjuk, amelyet a test kényelme, a megszokás és a rutin kényszerít. Erről az útról azt hisszük, hogy könnyebb és jobb, mint, amit Isten javasol. Sőt, még azt is bemagyarázzuk magunknak, hogy Isten javasolja azt. Végül, mire kiderül, hogy rossz volt a test kényelme, a megszokások és a rutin szerint dönteni, már késő lesz bármit is megváltoztatni. 

Mert a test a lélek ellen törekedik, a lélek pedig a test ellen; ezek pedig egymással ellenkeznek, hogy ne azokat cselekedjétek, a miket akartok.

Gal 5:17