Kategóriák
Uncat

A HARCOT ELKERÜLNI NEM LEHET, CSAK ELHALASZTANI AZ ELLENSÉG JAVÁRA

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
A HARCOT ELKERÜLNI NEM LEHET, CSAK ELHALASZTANI AZ ELLENSÉG JAVÁRA
/

A harcból csak az kerülhet ki győztesen, aki a test fegyverei helyett a Lélek fegyvereivel vívja a csatát. Na de hogyan harcolhatna az ember a Lélek fegyvereivel, ha csak a test fegyvereit ismeri, és a Lélek fegyvereit nem kapta meg a Teremtő Istentől ajándékba?

Péter tesi módon harcolt. Előrántotta kardját, és levágta a főpap szolgájának a fülét. Jézus pedig azt mondta neki, hogy tegye el a kardot, mert akik fegyvert fognak fegyver által kell elveszniük. 

A magyar ember ma tüntet a rendszer ellen, és erőszakosan teszi, üvöltözve, lázadozva. Viszont az Isten által kijelentett igazság értelmében, ha ezt tovább folytatja, erőszak által fog elveszni. Gondoljunk csak arra, hogy hány agresszív ember szelídült meg azáltal, hogy agresszióval válaszoltak az ő agresszivitására? Avagy a kutya ütlegelés által válik-e szelíddé, vagy azáltal, hogy szeretetet és simogatást kap?

Jézus azt mondja, hogy szeressük ellenségeinket. Ez a testi ember, a test fegyvereiben bízó ember számára botrány. Inkább elhiszi azt a sátáni spekulációt, hogy a Biblia át van írva, Jézus ilyent nem mondhatott. És ezáltal a vesztébe rohan…

A harcot elkerülni nem lehet, csak elhalasztani az ellenség javára. Ha már mindenképp harcolnod kell, hogy döntesz? A test fegyvereivel vonulsz harcba, a test és a lélek vesztére, vagy a Lélek fegyvereivel, legyőzve a test indulatát és megnyerve az örök életet?

INGYEN KAPTÁTOK, INGYEN ADJÁTOK!

www.kialtoszo.hu/hirlevel