Kategóriák
Minden

WHO diktatúra: A VÍRUS NEVÉT HIÁBA NE VEDD!

Tudtad, hogy a WHO határozza meg, hogy a vírusról és a vakcináról mi jelenhet meg a közösségi médiában?

A YouTube-on nem oszthat meg senki olyan információt a vírusról és a vakcináról, amely nem egyezik a WHO hivatalos közleményeivel.
A következő két videót törölték le az elmúlt napokban a www.youtube.com/kialtoszo csatornáról:
Következésképp:
  1. Az oltás összetételével kapcsolatosan csak olyan információk jelenhetnek meg, amelyek a WHO-tól származnak. Beleértve egyes alternatív (oltásellenes) híreket, amelyek mögött szintén a WHO áll.
  2. Nem szabad (nyilvánosan) azt feltételezni, hogy létezhetnek olyan személyek, akikre nem hat a vírus.
    Ezzel, közvetett módon ugyan, de semmissé teszik az egyik legalapvetőbb tanítást, amelyre elvileg a kereszténység épül.
    Jézus cselekedeteinek és szavainak tanítása egyértelműen kijelenti, hogy akiknek tiszta a lelkük, azokra nem hat semmilyen betegség, sőt, hatalmuk van arra, hogy másokat is meggyógyítsanak a kijelentett igazság erejével. Bizony ez lenne Jézus evangéliumának egyik legfontosabb üzenete.
Ha tilos egy ennyire alapvető jézusi igazságról nyilvánosan beszélni, minden bizonnyal kezdetét vette az Antikrisztus korszaka, amelyet az egészség, a jóság, a humanista szeretet és Isten nevében vezetnek be az olyan világszervezetek segítségével, mint a WHO, és a hivatalosan bejegyzett keresztény felekezetek, amelyek elküldik az embereket oltani.
Ma egyelőre a youtube-ról tiltják le az olyan tartalmakat, amelyek arra utalnak, hogy akinek egészséges a lelke, nem kapja el a vírust.
Vajon mennyi van még addig a napig, amikor mindenhol tilos lesz a VÍRUS nevét hiába venni?

  • A WHO közleményeivel nem egyező információ megosztása miatt április 28-án a GOOGLE egy hétre letiltotta a youtube csatornánkat, ami azt jelenti, hogy hét napon keresztül nem oszthatunk meg semmilyen tartalmat. Azzal fenyeget, hogy a harmadik figyelmeztetés után le is törli a csatornát.Sajnos ugyanez a veszély fenyegeti az összes többi csatornát, amely olyan információt tesz közzé, ami nem egyezik az Egészségügyi Világszervezet a vírusra és a vakcinára vonatkozó „hivatalos” közleményeivel. (Egy soron következő video/audio bejegyzésben elmondom, miről nem akarja a WHO, hogy tudomást szerezz.)
Azzal, hogy megosztod ezt a bejegyzést ismerőseiddel, segítesz abban, hogy az itt közzétett tartalmak eljussanak olyan személyekhez is, akik talán még nem szereztek tudomást arról, hogy mi folyik az éj leple alatt” az egészségügy nevében. Továbbá segíthetsz másoknak is meglátni azt a keskeny utat, amelyet a Jóisten kínál a szelídek és az alázatos szívűek számára.

Az összes eddigi video hanganyaga továbbra is elérhető, és letölthető a www.kialtoszo.hu valamint a www.jelen.fm oldalon.

VIDEÓ HAMAROSAN!

Isten áldjon minden jó szándékú olvasót!
Attila
[mailerlite_form form_id=1]