Kategóriák
Minden

Van-e a gondolatnak teremtő ereje? (Az ellopott gondolat)

EGY ÚJABB ÉLETBEVÁGÓAN FONTOS KÉRDÉS:
 
Tudsz-e gondolat nélkül élni? Amennyiben nem tudsz,
MILYEN FORRÁSBÓL SZÁRMAZNAK A GONDOLATAID?
 
Ezen elmélkedés során arra jöttem rá, hogy a gondolatnak nem teremtő ereje van, hanem erőt formáló, erőt alakító, erőt irányító képessége.
Erő csak egy van. Ereje valójában csak a Teremtőnek van. Ő az erő forrása… És attól függően, hogy az emberben milyen gondolatok vannak, ezt az erőt az életre, vagy pedig a halálra fordítja. Akiben olyan gondolatok vannak, amelyek kitartóan az élettelen dolgokra irányítják ezt az Erőt, azoktól ÖRÖKRE elvétetik az, és lopniuk kell. Ez a kárhozat. Akikben olyan gondolatok vannak, amelyek kitartóan az életre irányítják ezt az Erőt, örökre rendelkezhetnek vele. Azok mindig tudnak adni. Ez maga az üdvösség, az örök élet, az örökkön tartó megújulás, játék.
 
Milyen forrásból származnak a gondolataid?
 
Azok számára, akiket érdekel: Az élet gondolata Jézus Krisztus személyében öltött testet. Aki Őt megismerte, megismerte az élet gondolatát. Lehetőséget kapott az életre.
 
(Amennyiben hasznosnak találod ezen gondolatokat, mutasd meg azoknak a személyeknek, akik életben vannak, akiknek még van esélyük megtartani az életet.)

 

[mailerlite_form form_id=1]

 

 

Vélemény, hozzászólás?