Kategóriák
Minden

Tragédiába torkolló pásztorjáték


A gyülekezeti pásztorok csak béresek. Amikor látják a farkast jönni, elszaladnak, és magukra hagyják a juhokat. Azok szétszélednek, és a farkasok áldozataivá válnak.
A legtöbb gyülekezeti pásztor tudatlan, és tudatlanságban tartja a juhokat. Ezért azok önként kiszolgáltatják életük idejét és energiáját a vallási hierarchiáknak, emberi szervezeteknek.
Pénzükkel és figyelmükkel egyaránt a szervezetet támogatják ahelyett, hogy az egy igaz pásztor hangjára hallgatnának, és cselekednék, amit Ő mond.
A gyülekezeti pásztorok egy része már nem csupán tudatlan, hanem gonosz. Mivel hozzászokott a jóléthez, amelyet a juhok biztosítanak számára, megtesz mindent, hogy azok elhiggyék, hogy Isten akarata az, hogy ők “ember pásztorokhoz”, emberek által létrehozott szervezetekhez tartozzanak.
Jézus nem erről beszélt!
A gyülekezeti pásztorokhoz tartozó és a gyülekezeti pásztoroknak tartozó személyek, mivel a figyelmüket emberi tekintélyekre irányítják, egyre ritkábban hallják az egy igaz pásztor hangját. Ekképp nem is cselekszik azt, amit Ő mond nekik.
Ha még mindig gyülekezeti pásztorokhoz és vallási szervezethez tartozol, kérd Isten segítségét, hogy mutassa meg neked, hogy mi az Ő szent és tökéletes akarata.
Keresd az egy igaz pásztort, aki azt mondja, hogy az övéi hallják az ő hangját, és velük marad az idők végezetéig!
Hallod-é te az Ő hangját?

“Én vagyok a jó pásztor: a jó pásztor életét adja a juhokért.
A béres pedig és a ki nem pásztor, a kinek a juhok nem tulajdonai, látja a farkast jőni, és elhagyja a juhokat, és elfut: és a farkas elragadozza azokat, és elszéleszti a juhokat.
A béres pedig azért fut el, mert béres, és nincs gondja a juhokra.
Én vagyok a jó pásztor; és ismerem az enyéimet, és engem is ismernek az enyéim,…
…és hallgatnak majd az én szómra”
Jézus

[mailerlite_form form_id=1]

AZ ÖSSZES EDDIGI KIÁLTÓ SZÓ HANGANYAGA
MEGHALLGATHATÓ, ÉS LETÖLTHETŐ ITT

Vélemény, hozzászólás?