Kategóriák
Minden

Történet a jövőről (egy gyermek üzenete a világnak)

Tortenet a jovorol (egy gyermek uzenete a vilagnak) – letöltés

Történet a jövőről

Egy távoli galaxisban lévő nagyhatalom gondolt egyet, és kitalált egy vírust, amelynek nevet is adott. A vírus neve az volt, amit a királyok a fejükre tesznek.

Mivel e hatalom kezében voltak a világ hírügynökségei, hírközlő csatornái, gyorsan terjedt a kitalált vírus híre. Különféle módokon hamisított kép-, hang- és videóanyagokat mutattak be az embereknek annak érdekében, hogy minél valóságosabb legyen az elhitetés. Grafikonokkal, fertőzöttségi és halálozási számokkal, illetve térképekkel sokkolták az embereket éjjel és nappal.

Mivel mindenhonnan ez folyt, az emberek egy idő után valós veszélyként kezdték kezelni azt, amit a szemeik elé helyezett ez a betolakodó nagyhatalom. Ráadásul, mivelhogy ugyanazt az információt hallották még egymástól is, a vírus egyre valóságosabbá vált az ő életükben, és a félelem által megfertőzve sokan produkálták is annak tüneteit. Az orvosi tesztek pedig ravasz módon olyan vírusfajtát mutattak ki, amely minden egyes emberben, már eleve benne van, és teljesen ártalmatlan.

Világjárványt hirdettek, és buzgón mutogatták, hogy merre terjed a veszedelem.

Az érintett országokban, kisebb vagy nagyobb mértékben korlátozták az emberek mozgását, hol önkéntes karanténba vonulásra kérve a lakosságot, hol pedig teljes katonai vesztegzár alá vonással.

Fegyveres katonák is megjelentek a nagyvárosokban. De mivel a médiában terjesztett propaganda révén az emberek fejében már korábban összekapcsolták a vírust és a katonai jelenlétet, a járvány lecsengését otthonaikban békésen váró tömegek, nem is sejtették, hogy valójában megszállás alatt van országuk. Katonai irányító törzsek és tankok tűntek fel a közélelmezést és egyéb létszükségleteket biztosító nagyvállalatoknál. Katonai konvojok járőröztek minden egyes ország területén.

Szerette volna a nagyhatalom a hamis járvány leple alatt, az összes országot elfoglalni, majd pedig bejelenteni a világkormányt és az új világrendet, amelynek ő lett volna az irányítója, teljhatalmú diktátora.

A halálra rémített emberekbe pedig, a biztonságukra hivatkozva, mikrocsipet akart ültetni. Védőoltás címszó alatt próbálta azt bejuttatni az emberek bőre alá egy bizonyos “ID-2020” projekt keretén belül. Ezáltal totális kontrollt gyakorolhatott volna az emberiség felett, ugyanis a mikrocsip alkalmas lett volna az élet gombnyomásra történő kioltására, illetve betegségek előidézésére az emberi szervezetben.
Egy megszállt ország lakója azonban átlátott a szitán, és leírta az igazságot a kitalált vírusról. Megosztotta hát embertársaival, akik a világ összes nyelvére lefordították az üzenetet, és fénysebességgel küldték szét minden ismerősüknek a világ minden tájára. Olyan gyorsak voltak az emberek, hogy a nagyhatalomnak esélye sem volt a hír terjedése előtt lekapcsolni a világhálót!

A népek a valóságot felismerve örömkönnyek között, szinte egyszerre vonultak ki karanténjaik fogságából, és együtt, szeretetben ünnepelték a nagyhatalom gonosz tervének meghiúsulását.

Az emberiség megértette, hogy eddig óriási hazugságban élt, mert szinte minden tudása hamis alapokra volt helyezve, és minden problémájának okozója az volt, hogy a megtévesztés szellemisége uralta őt.

A győzelem napjától kezdve minden egyes ember közvetlenül fordul az Élet Élő Teremtőjéhez, és a Tőle szerzett útmutatások szerint éli boldogan az életét. Örökkön örökké.

[mailerlite_form form_id=1]

 

!!!MINDEN ÜZENET MÁSOLHATÓ, ÉS SZABADON TERJESZTHETŐ A SZERZŐ NEVÉNEK MEGJELÖLÉSE NÉLKÜL.
KÖZVETLEN MEGOSZTÁS HELYETT INKÁBB MÁSOLJÁTOK, ÉS ÚGY OSSZÁTOK, MERT NEM TUDHATJUK, MIKOR TILTJÁK LE A BLOGOT ÉS A FACEBOOK OLDALAMAT!!!

„INGYEN KAPTÁTOK, INGYEN ADJÁTOK!”

Vélemény, hozzászólás?