Kategóriák
Minden

TE (MÉG) NEM VAGY SZÉLSŐSÉGES

Sokan betekintést nyertek az igazságba, de megijedtek, amikor a hazugságok és a bűnök rabjai rájuk olvasták, hogy radikálisok, szektások. Ijedelmükben meghasonultak, megalkudtak, kompromisszumot kötöttek a világgal, hogy gúny helyett dicséretet kapjanak az emberektől.
Tették ezt azért, mert megfeledkeztek arról az egyszerű tényről, hogy, aki nekik az élet útját megmutatta, a valaha élt legszélsőségesebb ember volt a világon. Nem volt megalkuvó, és nem kötött kompromisszumot senkivel. Olyannyira radikális volt, hogy csak az igazságot hirdette, azt cselekedte. Gyógyított, halottakat támasztott fel, és végül pedig Ő maga is feltámadt a halálból annak bizonyságául, hogy minden szó, ami elhagyta ajkait, örök érvényű igazság. Ennek ellenére egyre kevesebb embert érdekel, melyek voltak azok a szavak, amelyek feltámasztották őt a halálból.
Még meddig rettegsz, hogy radikálisnak, szektásnak fognak nevezni, ha végre felvállalod az ő nevét és az ő beszédét e hazugságokban fuldokló, önpusztító világ előtt?? (Mk 8:38)
Ma még megteheted, hogy radikális leszel az igazság megismerésében, annak megcselekvésében, és az élet keskeny ösvényének megmutatásában. De a holnap már nem a tiéd.
[mailerlite_form form_id=1]