Kategóriák
Minden

Szabadulás a maszktól 3 lépésben

Bármennyire is hihetetlenül hangzik, meg lehet szabadulni a maszktól 3 egyszerű lépésben.
Először is fontos meglátnunk, hogy előbb voltunk képmutatók, mint maszkosok. Ha ezt meglátjuk, óriási az esélyünk arra,  hogy végérvényesen levegyük a maszkot.
Ha nem kérjük az Úristent, hogy megszabadítson az előbbitől, teljesen biztos, hogy az utóbbitól sem fog megszabadítani.
Ha a maszkot a hazugság, avagy rendszer veszi el tőlünk (ez fog történni a tömeggel), megmaradunk bűneinkben, hazugságainkban, és elveszítjük lelkünket.
Ha a maszktól az igazság és Isten keze által szabadulunk meg, igazán szabadok leszünk, örökre megtarthatjuk Lelkünket.
Isten keze által csak úgy lehet megszabadulni, ha:
  1. Személyesen Hozzá fordulunk látásért.
  2. Kérjük, hogy mutassa meg tévedéseinket, bűneinket, hogy őszintén megbánhassuk azokat, és feloldozást nyerjünk azok terhe alól.
  3. Megismerjük, és megcselekedjük Jézus szavait, amelyek által ő megmutatta, hogyan maradhatunk kapcsolatban Istennel, aki lépésről lépésre irányítani fogja utunkat egészen a földi életünk végéig és a Menny kapujáig.
Ha elolvastad a fenti sorokat, megismerted azt az igazságot, amely elégséges ahhoz, hogy elindulj a szabadulás útján, az élet keskeny ösvényén. A döntés a te kezedben van. Ha ezután még nagyobb rabságot fogsz megtapasztalni, mint eddig, emlékezz arra, hogy 2020 novemberében találkoztál a szabadulás lehetőségével, de nem vetted komolyan, nem éltél vele, tovább görgettél LEFELÉ.

Ha megértetted ezt az írást, mutasd meg másnak is, bízva abban, hogy segíteni fog valakinek.

VIDEÓ HAMAROSAN!
P. S.
Kedves útitársak,
Sajnos nincs időm arra, hogy minden videót külön bejegyzésben közzétegyek. Ezért mostantól ezen az oldalon csak a szöveges bejegyzéseket fogom megosztani. Ekképp csupán az írott tartalmakról fogsz értesítést kapni.
Ha szeretnél értesítést a videókról, iratkozz fel a Kiáltó Szó youtube csatornára. 
Ha valamiért letiltanák a youtube csatornát, ne feledd, az összes videó hanganyaga továbbra is elérhető és letölthető lesz a www.kialtoszo.hu/audio oldalon.

Az itt olvasható és hallható gondolatok mindegyike szabadon terjeszthető a szerző nevének és a forrás címének megjelölése nélkül is. 

 A szerelmes Isten bőséges áldása legyen rajtad örökkön örökké! ?
[mailerlite_form form_id=1]