Kategóriák
Audió Írások

Szabadság másképp

Az országházi képviselő, az elnök, a miniszterelnök, aki mandátuma alatt kizsákmányolja az őt bizalmukkal megtisztelő embereket, a választási kampányban épp az ellenkezőjét ígéri annak, amit később tenni fog.
Ugyanígy az a szellemiség, az az erő, az a személy, aki ellopja a te szabadságodat, a te életerődet, a te életkedvedet, nem úgy mutatkozik be, mint tolvaj, mint gyilkos, hanem úgy, mint a szabadság szerzője, annak megtestesítője.
Pál a következőt mondja a korintusbeliekhez  írt levelében.
Nem is csoda; hisz maga a Sátán is átváltoztatja magát világosság angyalává. Nem nagy dolog azért, ha az ő szolgái is átváltoztatják magokat az igazság szolgáivá; a kiknek végök az ő cselekedeteik szerint lészen.

Azt a személyt lehet a legkönnyebben átverni, kizsákmányolni, aki nem akar tudomást szerezni arról az egyszerű tényről, hogy a világban létezik átverés, megtévesztés, kizsákmányolás. A megtévesztő számára az ilyen személyek jelentik a legkönnyebb zsákmányt. Számára ezek azok a személyek, akiktől viszonylag kicsi energiabefektetéssel, egy kis anyagi jólétért, kényelemért, testi élvezetért cserében sokat tud elvenni.
Drága embertárs, az emberi lélekben erő van, az emberi lélekben hatalmas erő van. A tolvaj, akinek nincs sajátja, ezt az erőt, ezt az életenergiát próbálja megszerezni az emberektől a hazugság, a megtévesztés, a figyelemelterelés eszközével. Ez az oka annak, hogy sokan fiatalon megbetegednek, kínlódnak, szenvednek, öngyilkosok lesznek, véletlennek tűnő balesetben elvesznek. Neked, ki e sorokat olvasod, ki ezt a felvételt hallgatod, még nem késő, mert épp most szereztél tudomást arról, hogy neked most még van lehetőséged megszabadulni a megtévesztés szellemének rabságából! Hogy megszabadulsz-e vagy sem, rajtad áll, mert a te döntésedet, amelyet szabad akaratodból meghozol nap mint nap, még az Úristen sem írhatja felül. Nem azért adta a szabad akaratod, hogy azt bármikor elvegye tőlünk, hanem azért, hogy szabad akaratunkból dönthessünk az élet vagy a halál mellett, a szabadság vagy annak illúziója mellett.
Ebben a hanganyagban arra kerestetik a válasz, hogy mi a különbség a szabadság és a szabadság köntösében tetszelgő rabság között. Áldott legyen az Élet Szerzője és az ő legtökéletesebb kijelentése, a Krisztus Jézus minden olyan gondolatért, amely az igaz szabadság útját munkálja a gyermekekben!

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?