Kategóriák
Minden

PUZSÉR A #MARADJOTTHON MOZGALOM HŐSEIHEZ

„A #maradjotthon! Az szerintem az örök sláger! A #maradjotthon újraírta a kultúránkat, újraírta a kulturális normáinkat. A hisztéria eddig nem a felelősségnek a jele volt. Az őrjöngés, a pánik eddig nem az erkölcsnek a jele volt. És most hirtelen az lett.
Soha ilyen hisztérikusan, ilyen mániákusan, ilyen őrjöngve nem lehetett felelősségteljesnek lenni… az emberi életeket félteni, és megmenteni. Soha ennyire egyszerű nem volt hősnek lenni, hétköznapi hősnek lenni. Megmaradni a seggeden a lakásodban.

Eddig a számítógép előtt ültél, pizzát rendeltél, és egy világ-nyomorultja voltál. És most te vagy hős, te vagy a civilizáció megmentője. Holott eddig bűntudatod kellett hogy legyen, hogy „Úristen, már megint a nyomorult lakásomban, a négy fal között, a rohadt számítógépes játékommal kattintgatok, pizzát rendelek, soha nem lesz csajom, soha nem lesz életem, soha nem lesz munkám…”És most hirtelen megfordult a világ, és…
„Soha nem lesz csajom? Soha nem lesz munkám? Soha nem lesz életem?? Én vagyok civilizáció megmentője!! Én vagyok a #maradjotthon mozgalom hőse!! Én vagyok az, aki vigyáz a nyugdíjasokra, vigyáz a veszélyeztetettekre… A fél ország hálás lehet nekem, és példát vehet rólam!!”
Ilyenek a hétköznapi hősök. Otthon ülnek, számítógépeznek, meg pizzát rendelnek, és kurva büszkék magukra. És ezt mindenképp meg kell osztani… ”

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?