Kategóriák
Minden

PSZICHOLÓGIAI VILÁGHÁBORÚ

Bármilyen furán is hangzik, a youtube felbecsülhetetlen szolgálatot tesz a legfontosabb tartalmak kiválasztásában. Ugyanis azokat a videókat, amelyek ébresztően hatnak a hallgatókra, rendszeresen letörli. Ez nem is csoda, hisz megmondatott, hogy az Úristen mindent a javukra fordít azoknak, aki az Ő igazságát keresik. 🙂

 

 

Pszichológiai világháború vidi:

Eddig a következő videókat távolította el:

– Beszélgetés az 5G és a koronavírus kapcsolatáról
– Honnan tudom, hogy a koronavírus hazugság?
– A mesterséges intelligencia veszélyei
– A maszkos emberek sorsa
Meghallgatható itt: https://kialtoszo.hu/maszk-a-maszakon/
– Mit jelent ez? „Én vagyok az út, az igazság és az élet”
Meghallgatható itt: https://kialtoszo.hu/en-vagyok-az-ut-az-igazsag-es-az-elet-mit-jelent-ez/
– Orv-osság vagy gyógy-szer?
Meghallgatható itt: https://kialtoszo.hu/orv-ossag-vagy-gyogy-szer/
– Hogyan tettük a halált az élet értelmévé?
 
Kedves igazságszeretők! Ezennel ismételten felhívom figyelmeteket, hogy a google, a facebook, a youtube és társai egyre agresszívebben cenzúrázzák az ő platformjaikra feltöltött tartalmakat. Ez röviden azt jelenti, hogy azokat a videókat, amelyek nem egyeznek a világmédia által közölt álláspontokkal, álhírnek, rémhírnek bélyegzik, és letörlik, ezzel hősnek állítva be magukat, mert megvédik a felhasználót a gonosz rémhír terjesztőktől.
Ha ez így megy tovább, nemsokára azok az információk, amelyek az igazságra irányíthatnák az emberek tekintett, hamarosan még nyomokban sem lesznek elérhetők az interneten.
 
Tetszik, vagy sem, fontos kimondani, hogy ezek az internetes felületek egy pszichológiai háború legfőbb eszközei, amelyet, mint a neve is mutatja, fizikai fegyverek helyett pszichológiai fegyverekkel vívnak. Ez annyit tesz, hogy az embereket a pszichéjükön keresztül támadják meg, oly módon, hogy megtöltik az elméjüket hazug, életellenes információkkal, programcsomagokkal. Ezek beindítják az önpusztító folyamatot bennük, aminek eredményeképp ők úgy pszichikailag, mint fizikailag leépülnek, és megsemmisülnek. Ekképp nem lesznek háborús bűnösök, és nyilván senkit sem felelősségre vonni a tömegpusztításért. Legfeljebb csak azokat, akiket a dollármilliárdokkal üzemeltetett világmédia álhír, illetve rémhír terjesztőknek titulál.
 
Ezért én továbbra is arra bátorítok mindenkit, hogy vágyakozzon személyes kapcsolatba kerülni az igazság Örökkévaló forrásával, hogy azáltal felmentést nyerjen ama szellemi mérgezés alól, amelyet a fent említett csatornákon keresztül szerez ma az emberiség. Ne a világhálóján akarjon online lenni, hanem az Úristennel legyen élő kapcsolata, mert a világ hamarosan elpusztul, és akik beleragadnak az ő hálójába, vele együtt fognak elpusztulni.
 
Azok számára, akiket érdekel, hogyan indulhatnak el a szabadulás útján, elmondom, hogy Jézus a szavai és az élete tanításával megmutatta, hogyan kerülhet az ember élő kapcsolatba az Élet Szerzőjével. A Bibliában megtalálható négy evangélium tartalmazza az alapot, ami szerint bárki személyesen megismerheti a lényeget.
Én mindenkinek azt javaslom, kerülje a tömeget, kerülje a vallásos mozgalmakat, felekezeteket, ahol mindig egyetlen személy és a felette álló vezetők tanítanak; és vágyakozzon arra, hogy személyes kapjon megértéseket az élet igazságát illetően, mert nagyon nehéz idők jönnek, és senki sem maradhat meg, aki embereket, emberi szervezeteket követ, és aki nem kap személyesen látást, felismerést, bölcsességet és útmutatást az Élet Szerzőjétől.
 
Ingyen kaptátok, ingyen adjátok.
https://youtu.be/xjHU4YtL0wQ

Vélemény, hozzászólás?