Filmek / Írások / Minden

Pénz és Spiritualitás

Az egyik legdurvább átverés az, hogy az ember pénzen megvásárolhatja azt az örökkévaló bölcsességet és tudást, amely életet lehelt az anyagba, és amely képes megeleveníteni a holtat.
Ez az elhitetés képletesen a következőképpen néz ki: A halál angyalával szerződést kötünk az egészségünk és az életünk megőrzése érdekében.
A videóban részletesebben is megjelentetik, hogy miről szól ez a gondolatsor.
Utószóként talán csak annyit fűznék hozzá a témához, hogy “a gyümölcseikről ismeritek meg őket”. Arról lehet megállapítani, hogy hazug, és romboló hatású spiritualitásban van valaki, hogy annak ellenére, hogy rengeteget költ a lelkiségre, az élete és a jelleme nem javul. Ugyanúgy az anyagot és az anyag urát szolgálja, mint azelőtt. Sőt, lehet, hogy az általa gyakorolt spiritualitás által még beljebb került a Mammon labirintusába, annak csapdájába. Továbbra is rabja lesz a pénznek, a pénzért való robotolásnak, a kapzsiságnak a telhetetlenségnek, a fukarságnak és a fösvénységnek. Rajtuk ember nem segíthet csak Isten kegyelme, ami !bizonyos mértékig! embereken keresztül is megnyilvánulhat.

Féltő szeretettel,
“egy Kiáltó Szó a Pusztában”

Ha tetszett, oszd meg barátaiddal, és iratkozz fel a hírlevélre, hogy értesítést kapj a legújabb bejegyzésekről.

[mailerlite_form form_id=1]