Kategóriák
Filmek Írások Minden

Pénz és Spiritualitás

Az egyik legdurvább átverés az, hogy az ember pénzen megvásárolhatja azt az örökkévaló bölcsességet és tudást, amely életet lehelt az anyagba, és amely képes megeleveníteni a holtat.
Ez az elhitetés képletesen a következőképpen néz ki: A halál angyalával szerződést kötünk az egészségünk és az életünk megőrzése érdekében.
A videóban részletesebben is megjelentetik, hogy miről szól ez a gondolatsor.
Utószóként talán csak annyit fűznék hozzá a témához, hogy “a gyümölcseikről ismeritek meg őket”. Arról lehet megállapítani, hogy hazug, és romboló hatású spiritualitásban van valaki, hogy annak ellenére, hogy rengeteget költ a lelkiségre, az élete és a jelleme nem javul. Ugyanúgy az anyagot és az anyag urát szolgálja, mint azelőtt. Sőt, lehet, hogy az általa gyakorolt spiritualitás által még beljebb került a Mammon labirintusába, annak csapdájába. Továbbra is rabja lesz a pénznek, a pénzért való robotolásnak, a kapzsiságnak a telhetetlenségnek, a fukarságnak és a fösvénységnek. Rajtuk ember nem segíthet csak Isten kegyelme, ami !bizonyos mértékig! embereken keresztül is megnyilvánulhat.

Féltő szeretettel,
“egy Kiáltó Szó a Pusztában”

Ha tetszett, oszd meg barátaiddal, és iratkozz fel a hírlevélre, hogy értesítést kapj a legújabb bejegyzésekről.

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?