Kategóriák
Minden

Orvos vagy mészáros?

A korrupt orv-osok és politikusok gonoszsága és gazembersége az igazságot nem ismerő emberek gyávaságából táplálkozik.
 
Kedves bajtársak! Én együttérzek a szegényekkel, az erőtlenekkel, a betegekkel, a sorstalanokkal, de a gyávákkal, akik még nyomorúságukban sem hajlandók a Jóistenhez fordulni látásért, bátorságért, igazságért, egyszerűen képtelen vagyok együttérezni.
Sőt, azt kell mondjam, hogy az ilyenek meg is érdemlik a sorsukat. Akik engedik, hogy gyarló embertársaik gyurmának használják őket, azoknak jár egy kis szenvedés, hogy megértsék, mi a következménye annak, hogy a Gondviselő Isten helyett az orv-osokba és a politikusokba vetették bizalmukat, akik megrészegültek a pénz szagától.
 
Egy borzalmas kép tárult elém, miközben ezen a dolgon morfondíroztam. Két fehér köpenyes embert láttam magam előtt. Az egyik orv-os, a másik pedig mészáros.
Az orv-os gondolkodás nélkül, egy hazug teszt szerint beutalja embertársát a kórháznak nevezett vágóhídra, ahol az orv-os kollégák valósággal felkoncolják őt, mint egy húsáért tenyésztett állatot.
A mészáros pedig együttérzésből ad neki egy darab húst, hogy ne haljon éhen, miután kijött a kórházból, ahol kísérleti nyúlnak használták őt. Feltéve, ha túléli a kezelést!
Kérdés: A két fehér köpenyes közül melyik volt az igazi gyógyító, és melyik a mészáros?
 
Felhívom az orvosi szakmát gyakoroló embertársaim figyelmét, hogy saját maguknak ártanak azáltal, hogy vakon követve ezt a világméretű propagandát, egy hamis teszt eredményei szerint koronavírus gyanújával beutalják embertársaikat a kórházba, ahol megalázzák, és megfosztják őket emberi méltóságuktól. Ezekért a cselekedetekért egy napon mindannyiuknak számolni kell a legfelsőbb bíróság előtt!
 
„Mit ér az embernek, hogy az egész világot megnyeri, ha elveszíti a lelkét?!”
A földi életét senki sem tarthatja meg, de azok az orv-osok, akik vakon követve a gyógyszeripar, és a világ manipulátorainak agendáját, veszélyeztetik embertársaik életét, a legértékesebb kincs, a lélek elvesztését kockáztatják.
 
Adja a Fennvaló, hogy minél több orvos meglássa, mi a különbség az orv-os és a gyógyító között, hogy ne a táradalom parazitáiként végezzék be földi életüket, hanem emberekként, akik nem a halált, hanem az életet szolgálták.

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?