Kategóriák
Minden

Népszavazás a gravitációról

Vajon az egyre rohamosabb ütemben fejlődő európai uniós tömegszellem mikor fogja alkotmányba foglalni a felülről lefelé irányuló gravitációs erőt (is)?
 
Megtörténhet, hogy ha a császár időben nem szervez szavazást a gravitáció irányítottságára vonatkozóan, az meggondolja magát, és akkor majd teljesen a feje tetejére fog állni az egész világ!
Kedves európai polgárok! Legyetek résen, figyeljétek a híradót és a facebookot, mert közelebbről várható egy szavazás, mely a gravitáció természetes, felülről lefele ható irányát próbálja majd alkotmányosan is megerősíteni.
A polgárok ez alkalommal kifejthetik majd értékes véleményüket, miszerint továbbra is ragaszkodnak ahhoz, hogy a gravitációs erő a hagyományos irányban hasson!
Várhatólag ez lesz az emberiség történelmének eddigi legeslegfontosabb, császár által elrendelt szavazása, mely révén a mélyen tisztelt facebook generáció, felbecsülhetetlen értékű véleményével megakadályozhatja a szisztematikus népbutítás, és tömeghipnózis következtében egyre közeledő apokalipszist.
 
A gravitáció helyes irányát alkotmányosan is meghatározó népszavazáson a szervezők a vallásos csoportosulások összefogására számítanak. Felkérnek minden egyes keresztény, muzulmán, hindu, buddhista felekezeti vezetőt, úgynevezett pásztort, hogy a nyáját terelje a szavazási urnák irányába, hogy a történelem folyamán eddig soha nem tapasztalt összefogás által megakadályozzuk azt, hogy a gravitáció irányt váltson, és ezáltal a feje tetejére álljon a világ.
[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?