Kategóriák
Minden

„Nem létezik Isten.” kontra „Nem létezik koronavírus.”

 

Ha azt mondod, nem létezik Isten, csupán a szólásszabadságodat gyakorlod. Elvégre jogod van a szabad véleménynyilvánításhoz.

Viszont ha azt mered állítani, hogy nem létezik koronavírus, bűnözővé válsz. Rémhírterjesztés vádjával még börtönbe is csukhatnak téged.

Tudod, miért rémhír számukra az, hogy nem létezik koronavírus? Azért, mert, ha megismered az igazságot az életről, már nem tudsz hinni benne; megtudod, melyek a te istenadta jogaid, és ők elveszítik hatalmukat fölötted.
Ők pedig még a rémálmukban sem szeretnének találkozni azzal a képpel, hogy te nem az ő szavukban hiszel, hanem megismerted az igazságot, és világossággá váltál általa.

Kedves embertársak, szeretném, ha tudnátok, hogy azáltal, hogy nem gondolkodtok, nem vágytok arra, hogy személyesen megismerjétek az igazságot, passzívan ugyan, de részt vesztek a világdiktatúra felépítésében, amelyen a világ vezetői már régóta munkálkodnak.

Amikor majd robot módra, vezényszóra keltek, dolgoztok és feküsztök, és a gyermekeitek lélektelen tuskókká válnak a technika vívmányai segítségével, emlékezzetek arra, hogy ki volt az, aki a Gondviselő Isten helyett a politikai és vallási vezetők hazugságait választotta, és a fehér köpenyesek szavát hitte igaznak az élet szava helyett!

„Én vagyok az út, az igazság és az élet…
Aki az én szavamban hisz, ha meghal is, élni fog.”
Jézus

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?