Kategóriák
Minden

Mit jelent ez ma?

„Minden palánta, a melyet nem az én mennyei Atyám plántált, kitépetik.”

A Vírus nem része a Teremtő tervének, tehát nem Ő plántálta. Következésképp kitépetik az. Akik nem akarják megérteni, hogy ez a világméretű propaganda nem képezi részét a Mindenható tervének, és arra pazarolják az értékes életidejüket, hogy felső utasításra ezt a hazugságot terjesztik, és részt vesznek az emberek megfélemlítésében, szisztematikus lebutításában, értelemszerűen a kitalált vírussal együtt kitépetnek az élő lelkek soraiból.
Jézus azt mondta, hogy ne a testünket féltsük, hanem a lelkünket, mert a test mulandó, a lélek pedig örökkévaló.
Az akkori vezetőket ő a vak tömegek vak vezetőinek nevezte, mert épp ők úgy hazugságban, szellemi sötétségben tartották a népet, mint most. Az akkori zsidókat, írástudókat, vallási vezetőket a hazugság atyja gyermekeinek titulálta, akik éppen úgy, mint ma, gondolkodás nélkül, a lelkiismeret hangját teljesen kioltva, szellemi sötétségben tartották az embereket, és ellehetetlenítették számukra, hogy meglássák a teremtett élet igazságát.
Jézus a hazugságok akkori és mostani terjesztőire érti ma is, hogy minden palánta, amely nem képezi részét a Magasságos Isten tervének, kitépetik.
Kedves vallási/politikai vezető! Neked ma még nem késő! Még mindig dönthetsz afelől, hogy továbbra is részt veszel a világhatalom és a média hazugságainak terjesztésében, megtartva a pénzedet, a pozíciódat, a tekintélyedet az emberek előtt, de elveszítve a lelked, vagy pedig gyógyírt kérsz a szemeidre attól, aki kétezer éve ingyen, kegyelemből visszaadja a vakok látását, ezáltal megmentve a lelkedet.

„…mert mit ér az embernek, ha az egész világot megnyeri, de a lelkét elveszíti?”

!!!MINDEN ÜZENET MÁSOLHATÓ, ÉS SZABADON TERJESZTHETŐ A SZERZŐ NEVÉNEK MEGJELÖLÉSE NÉLKÜL.

KÖZVETLEN MEGOSZTÁS HELYETT MÁSOLJÁTOK, ÉS ÚGY OSSZÁTOK, MERT NEM TUDOM, MEDDIG LESZEK MÉG A FACEBOOKON!!!
„INGYEN KAPTÁTOK, INGYEN ADJÁTOK!”

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?