Kategóriák
Minden

Mit is várok én tőled?

Vector sketch of the young man sitting waiting on a bench.

Fontos kijelentenem, hogy többet várok a videóimban elhangzó üzenetek hallgatóitól annál, hogy engem vakon kövessenek, majd bután kövezzenek!
Sőt, az igazat megvallva teherként élem meg azt, hogy valaki követni akar engem.
Ha az Örökkévaló jókedve, kegyelme és szerelme által, nem ismertem volna meg a szabadság finom illatát, minden bizonnyal vágynék arra, hogy követőim legyenek e Földön, éppen úgy, mint ahogy a világ rabságában fetrengő vallási vezetők, guruk és mesterek teszik. Viszont istenigazában képtelen vagyok örülni annak, hogy valaki tőlem reméli hazugságaitól, a hazugságokból származó bűnöktől és fájdalmaktól való szabadulása lehetőségét.

Azt “várom” az általam közzétett üzenetek hallgatóitól, hogy mielőbb abbahagyják az én földi létem által megjelentetett gondolatok rendszeres követését. Arra vágyom, hogy minél hamarabb személyes kapcsolatba kerüljenek az igazság ama lelkével, amely Krisztus élettelen testét feltámasztotta; és ezen kapcsolat révén alkalmas eszközzé váljanak arra, hogy általuk mások is megkívánják azt a szabadságot, amelyet Isten kegyelme elérhetővé tett számunkra Krisztus tanításai, cselekedetei, vére, feltámadása és élő jelenléte által.

Ezen vágyam és reménységem teljesüléséért esedezem az Ég és a Föld teremtőjéhez, mert felettébb nagy öröm a lelkemnek a Krisztus által való élet megfoganása, születése, növekedése és az igazságban való kiteljesedése!

[mailerlite_form form_id=1]

 

Vélemény, hozzászólás?