Kategóriák
Audió Írások

“…mintha senki más nem létezne a világon.”

Az ember úgy akar embernek és Istennek tetsző életet élni, hogy megpróbál belenyugodni abba, amibe lehetetlen belenyugodni. Ennek következménye a lassú, biztos, hosszan tartó testi és lelki rothadás, Isten dicső tervének, az örök életnek a társadalom által a rendelkezésünkre bocsátott kábítószerek segítségével történő elutasítása, megtagadása. Eddigi életem során egyetlen kiutat láttam ebből az életveszélyes állapotból. Egy keskeny ösvényt, amelyet a világ vallásainak és okoskodásainak labirintusában tévelyegve csak kevesen találnak meg.
Ez a keskeny ösvény Isten irgalmának, bölcsességének, dicsőségének a  legtökéletesebb megtestesítője, a Krisztus Jézus, aki önként letette az életét, hogy újra felvehesse azt. (Akinek füle van, hallja.)

Boldogok, akik éhezik, és szomjúhozzák az igazságot, mert megelégítettnek, és az igazság szabaddá teszi őket. Jaj azoknak, akik beérik a mulandóságra ítélt világ ajándékaival, mert az ő jutalmuk olyan, mint a köd, amely az egyik pillanatban még van, de a következőben szertefoszlik, mintha sohasem létezett volna.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy testvérpár, Mária és Márta. Amikor meglátogatta őket Istennek fia, Mária leült az Ő lábaihoz, és ÚGY HALLGATTA ŐT, MINTHA SENKI MÁS NEM LÉTEZNE AZ ÉGADTA VILÁGON. Ezalatt Márta sürgött-forgott, úgy igyekezett Istennek és embernek tetsző módon viselkedni, mint te meg én, mint ahogy ma emberek milliárdjai teszik nap mint nap. Még meg is dorgálta Máriát, aki gyermekként csüngött a mester minden szaván. Viszont a vendég azt mondta, hogy Márta-Márta, szorgalmas vagy, és sokra igyekezel, de egy a szükséges dolog, és Mária a jobb részt választotta, amely soha el nem vétetik őtőle.
Te melyiket választottad mostanig? És mostantól melyiket fogod választani? A Mária részét vagy a Mártáét?
http://biblia.hu/biblia_k/k_43_1.htm

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?