Kategóriák
Minden

MINDENKI VÉGIG FOGJA NÉZNI A SAJÁT TEMETÉSÉT

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
MINDENKI VÉGIG FOGJA NÉZNI A SAJÁT TEMETÉSÉT
/
Többek között abban is különbözik a halál előtti és a halál utáni állapot egymástól, hogy míg a halál előtt van lehetőség kijátszani és elkerülni a szembesüléseket, a halál után lesz egy olyan szembesülés, amelyet senki sem kerülhet el.
Nem fog segíteni sem a pozitív gondolkodás, sem a vonzás törvénye.
 
Mindenki végig fogja nézni a saját temetését. Jó esetben fentről, békességgel, sajnálat és megbánás nélkül. Rosszabb esetben a koporsóból, borzalmas félelmek és gyötrelmek közepette.
Aki azt hiszi, ez csupán egy manipulatív megfélemlítés akar lenni, legyintsen egyet kevélyen, és folytassa az életét Istentelenül, azon „értékek” szerint, amit a szórakoztató ipar és a földi tudomány kínál számára, míg eljön az utolsó óra.
Aki szíve legmélyén érzi, hogy ez így fog történni, menjen be a belső szobájába, és kérje az Úristen kegyelmét, hogy megláthassa az igazságot a világról és a saját életéről, hogy változtathasson, amíg még van arra lehetőség.
Ezen hangfelvételek célja az, hogy figyelmeztesse azokat, akiknek még van esélyük meghallani az élet hívó szavát, és megmenekülhetnek Általa.
 
Az ego első parancsolata ez. „Nekem igazam van, jól látom a dolgokat.” Ezáltal maradhat benne az ember a saját hazugságaiban élete utolsó órájáig, amikor is fény fog derülni arra az igazságra, amelyet ő nem akart meglátni.

Ha segítenek neked ezek a tartalmak, kérlek, mutasd meg ismerőseidnek is.

Itt kérhetsz értesítést a legújabb üzenetekről:

https://kialtoszo.hu/hirlevel/

A Youtube videókról pedig, amíg még létezni fog ez a csatorna, itt:

https://www.youtube.com/kialtoszo?sub_confirmation=1

[fwdrap preset_id=”sotet” playlist_id=”KÖZELI” start_playlist_id=”preset” start_track_id=””]