Kategóriák
Minden

Mi tart vissza, hogy igyál az élet vizéből?

Drága embertárs!
Olyan világot élünk, amely elfeledteti az emberrel azt a szomjúságot, amely révén eljuthatna az élet vizének forrásához. Teszi ezt oly kifinomult módszerekkel, hogy fel sem tűnik neki, hogy egyre halványabban ég az élete mécsese. Ekképp a lelkét szinte teljesen ingyen, bérmentve szolgáltatja ki az android világ urának, a gépnek, Sátánnak. Eltévelyedve a technika vívmányainak a dzsungelében, lassan, de biztosan elérkezik arra a pontra, ahonnét már nincs visszaút.

Te, aki e sorokat olvasod, tudjál róla, hogy neked még nem késő. Még mindig van esélyed arra, hogy igyál az élet vizéből. Viszont fogytán az idő. Nem tudhatod, hogy melyik az utolsó hívás számodra. Talán ez volt az. Talán nem.
Ez nem egy összeesküvéselmélet, és nem egy vallásos ijesztgetés, hanem egy őszinte, féltő szív kiáltása azokhoz, akikben még nem hűlt ki a lélek.

“Én va­gyok az Alfa és az Omega, a kez­det és a vég.
Én a szom­ja­zó­nak adok az élet vi­zé­nek for­rá­sá­ból ingyen.”
“Valaki pedig abból a vízből iszik, a melyet én adok néki, soha örökké meg nem szomjúhozik; hanem az a víz, a melyet én adok néki, örök életre buzgó víznek kútfeje lesz ő benne.”
“Mindent nékem adott át az én Atyám, és senki sem ismeri a Fiút, csak az Atya; az Atyát sem ismeri senki, csak a Fiú, és akinek a Fiú akarja megjelenteni. Jőjjetek én hozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket. Vegyétek föl magatokra az én igámat, és tanuljátok meg tőlem, hogy én szelid és alázatos szívű vagyok: és nyugalmat találtok a ti lelkeiteknek. Mert az én igám gyönyörűséges, és az én terhem könnyű.”
Jézus Krisztus

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?