Kategóriák
Minden

Melyik az a tudomány?

Találkoztál már olyan emberrel, aki nem vágyott volna a szabadságra? Azért, mert én nem.

Minden egyes személynek, akivel a sors eddigi életem folyamán “összetaláltatott”, fontos volt az az érzés, amely a szabadság fogalom mögött meghúzódik.

Szíve legmélyén mindenki vágyik rá, de kevesen hajlandók feltenni azt a kérdést, hogy melyik a szabadság tudománya.

Mindenki kérne belőle, de a szabadság hiányának okát, a tudatlanságot senki nem hajlandó letenni.

Krisztus, miután önként átadta magát a hóhéroknak, és mielőtt kilehelte volna a lelkét ezt mondta. Bocsáss meg nekik, mert NEM TUDJÁK, MIT CSELEKEDNEK. Korábban, amikor tanított, felhívta barátai figyelmét, hogy ha megismerik, és megcselekszik az Ő tanítását, megismerik az igazságot, és az igazság szabokká teszi őket.

Sok mindent beszélhetnék és írhatnék azokról a felismerésekről, amelyeket a vele való ismerkedés révén szereztem, de nem az a dolgom, hogy elhitessem embertársaimmal, hogy ha hozzám fordulnak, szabadok lesznek, hanem az, hogy elmondjam, hogy az Ő tudománya szabadság. Aki megismeri, és megcselekszi az Ő beszédét, szabaddá válik, és igaz életet látnak szemei.

Felhívom az érdekeltek figyelmét, hogy ne a füleket csiklandozó apokrif iratokban keressék az Ő tanítását, hanem a Károli féle fordításban, amelynek könnyített, 2011-ben revideált változata megtalálható, olvasható és megrendelhető az interneten.

[mailerlite_form form_id=1]

 

Vélemény, hozzászólás?