Kategóriák
Filmek

Megkínozva Krisztusért (teljes film)

Ez az egyik legsokkolóbb film, amelyet valaha készítettek az üldöztetésről, és amely egyáltalán nem túlozza el a valóságot. Sőt, ellenkezőleg. Csupán töredékét mutatja be annak, ami történt. De még így is túl megrázó lehet a gyenge idegzetűek számára.
A megtörtént eseményeken alapuló filmek általában felnagyítják a valóságot. Talán ez az egyedüli film, amit valaha láttam, amely képtelen volt eltúlozni a történteket, ugyanis ebben az igencsak megdöbbentő alkotásban csupán néhány epizódja van megjelenítve annak, ami a kommunizmusban történt azokkal a személyekkel, akik Istenben hittek. Vajon hamarosan ugyanez fog történni azokkal, akik hisznek Isten Krisztusban tett kijelentésében?

Ez az a film, amely sokak számára még úgyis nagyon megrázó élményt nyújt, hogy csupán néhány jelenetét mutatja be Richard Wurmbrand földalatti börtönben töltött éveinek. Ennek ellenére érdemes megnézni, hogy ne érjen meglepetésképp az, amit az Új Világ és a globalizáció hozni fog azok számára, akik hallgatnak Krisztus szavára.

Ha inspirálónak találtad ezt a filmet, mutasd meg barátaidnak is, és látogass el a www.kialtoszo.hu/filmek oldalra, ahol folyamatosan frissíteni fogjuk azon filmek listáját, amelyek életre serkentik a lelket!
Aki el szeretné olvasni a könyvet, kattintson ide: Megkínozva Krisztusért (könyv)

„egy Kiáltó Szó a Pusztában”

[mailerlite_form form_id=1]

Ha a fenti videó nem menne, próbáld az alábbi lehetőségeket:

Vélemény, hozzászólás?