Bármennyire is hihetetlenül hangzik, vannak, akiknek hatalmukban áll megállítani a vírus terjedését. Az igazság az, hogy eddig is voltak, és mindig is lesznek ilyen személyek.
Ebből a felvételből megtudhatod, hogy

  1. minek köszönhető, hogy egyre gyorsabban terjed a vírus,
  2. kiknek van hatalmuk megállítani annak terjedését,
  3. hogyan lehet megállítani, és legyőzni azt.

Powered by RedCircle

  • A WHO közleményeivel nem egyező információ megosztása miatt április 28-án a GOOGLE egy hétre letiltotta a youtube csatornánkat, ami azt jelenti, hogy hét napon keresztül nem oszthatunk meg semmilyen tartalmat. Azzal fenyeget, hogy a harmadik figyelmeztetés után le is törli a csatornát.Sajnos ugyanez a veszély fenyegeti az összes többi csatornát, amely olyan információt tesz közzé, ami nem egyezik az Egészségügyi Világszervezet a vírusra és a vakcinára vonatkozó „hivatalos” közleményeivel. (Egy soron következő video/audio bejegyzésben elmondom, miről nem akarja a WHO, hogy tudomást szerezz.)
Azzal, hogy megosztod ezt a bejegyzést ismerőseiddel, segítesz abban, hogy az itt közzétett tartalmak eljussanak olyan személyekhez is, akik talán még nem szereztek tudomást arról, hogy mi folyik az éj leple alatt” az egészségügy nevében. Továbbá segíthetsz másoknak is meglátni azt a keskeny utat, amelyet a Jóisten kínál a szelídek és az alázatos szívűek számára.

Az összes eddigi video hanganyaga továbbra is elérhető, és letölthető a www.kialtoszo.hu valamint a www.jelen.fm oldalon.

[mailerlite_form form_id=1]

A lopás az, amikor kapsz valami jót, örülsz annak, de nem kívánod, hogy más is örüljön.