Kategóriák
Minden

Március ötödikén megszűnik a kialtoszo.hu

Sziasztok!
Gondoltam, illendő szólnom, hogy március ötödikén megszűnik a kialtoszo.hu domain. Ezért ötödike után ha valaki beírja a böngészőbe, hogy www.kialtoszo.hu, nem fog előjönni az a tartalom, amit én oda mostanig feltöltöttem.

Mivel egyre körülményesebb a dolog, valószínűleg nem fogok újból előfizetni a névre. Újabban nem csupán a webcímet kell minden évben megvásárolni, hanem az SSL-t is, ami a mai világhálós követelmények szerint pénzért úgymond biztonságosnak titulálja a webhelyet.

Ezzel az üzenettel egyúttal választ szeretnék adni arra a vádra is, miszerint engem valamiféle szervezet pénzzel, hogy azt csináljam, amit csinálok. Amikor útjára helyeztem a www.kialtoszo.hu-t, akkor még volt a családi örökségemből, és abból fedeztem a költségeket. Ezen kívül a családom támogatását is élvezhette a szolgálatom. Nem utolsó sorban a kedves barátom támogatását is, aki ingyen tárhelyet biztosított a kiáltó szónak.  Ekképp nem kellett amiatt aggódjak, hogy mit eszek, mit veszek fel, hol alszok, stb. A tartalomkészítésre fordíthattam minden időmet.

Noha többen is megkérdezték, hogy segíthetnek-e valamiben, bevallom, én nem szívesen kérek segítséget senkitől, mert amit Isten kegyelméből megérthettem, én továbbra is ingyen szeretném kínálni minden igazságszerető számára, oly módon, hogy még véletlenül se érezze senki, hogy megfizetett azért, amit általam kapott. Igazából csak az zavar egy kicsit, hogy minden videómban szerepel a www.kialtoszo.hu felirat. Így akik valamely videó alapján próbálják megkeresni a blogot, azoknak majd csalódniuk kell. Viszont ezzel is egyel több indokuk lesz arra, hogy személyesen az Élő Isten segítségét kérjék a szabaduláshoz.

Az igazat megvallva kicsit bele is fáradtam a sok szerkesztésbe (infrastruktúra építésbe 🙂 meg abba, hogy egyre körülményesebbé teszik a webhely fenntartását. Én meg semmikképp sem szeretnék szervezetet alapítani a webhely miatt, amely révén hivatalosan koldulhatnék. 🙂

A videózás még egy ideig megmarad, és elérhető lesz
a www.youtube.com/kialtoszo,
a www.youtube.com/szabadgondolat,
a www.ok.ru/szabadgondolat,
a www.twitter.com/kialtoszo, valamint
a www.facebook.com/egykialtoszo címeken.
A facebookon remélhetőleg már nem sokáig.

Az írásos tartalmakkal még nem tudom, hogy lesz. Lehet, hogy beüzemelem az ingyenes www.kialtoszo.blog.hu webhelyet. Majd meglátjuk.
Amennyiben lesznek írások a www.kialtoszo.blog.hu oldalon, fogok értesítést küldeni azok számára, akik ide fel voltak iratkozva.
Viszont reményem szerint egyre több időt fogok fordítani a szemtől szembeni beszélgetésekre. Még egy újabb zarándoklat is becsúszhat, amely során „élőbben” fogom végezni azt a munkát, amire a munkaadóm elhívott.

Röviden ennyi.

Őszintén bízom abban, hogy a www.kialtoszo.hu két éves üzemelése nem volt hiábavaló, és vannak olyan személyek, akik annak hatására vették a bátorságot arra, hogy Istenhez kiáltsanak valódi megoldásért, életért.

A Krisztus szeretete és a feltámadás ereje ölelgessen meg mindnyájatokat!

 

Attila

Vélemény, hozzászólás?