Kategóriák
Minden

MA VAGYOK, DE HOLNAP MÁR NEM LESZEK – ÚTJELZŐ TÁBLÁCSKA

MA VAGYOK, DE HOLNAP MÁR NEM LESZEK.

Kedves barátaim. Ma még vagyok a fészibukon, de holnap már nem leszek. Ma még vagyok a (földi) életben, de holnap már nem leszek.
Amíg vagyok, ha Isten is úgy akarja, világosság vagyok. És ez a világosság segíthet némelyeknek, akik rám néznek, meglátni az élet keskeny útját.
Viszont az ÚT maga nem én vagyok. Az ÚT, amiről én nap mint nap bizonyságot teszek a hétköznapi életben és a világhálón, SZEMÉLYESEN mutatja meg magát mindenkinek, aki keresi ŐT. Ezért csak az ismerheti meg az igazi élet ÚTJÁT, aki személyesen találkozik vele. Én, amíg vagyok csupán az útjelző táblácska vagyok. Ha valaki megáll ennél a táblánál, és nem megy tovább, éhen fog halni. Szükséges tehát, hogy mindenkinek személyesen jelentessék ki az ÚT ÉLETE, az ÉLET ÚTJA.
És ha ez már megtörtént, mindenki tudni fogja, kik az ő valódi barátjai, ki az ő valódi családja, kik az ő ÚTITÁRSAI.
Ha az ÚT személyes meglátása nem történik meg, teljesen fölösleges, és hiábavaló volt minden, amit az üzenőfalamon olvastál.
Kérlek, ne feledd, hogy az ÚT ÉL-Ő, BESZÉL-Ő!
Hallod ŐT?

!FELHÍVÁS!

Minden facebook megosztásom szabadon másolható! Nem kell megjelölni a nevem, mert én is csak egy gyarló ember vagyok, és semmi sem az én érdemem. Mindent ajándékba kapok az Örökkévaló öröméből! ?

Ha tetszik valami, ne tőlem osszátok, hanem inkább másoljátok, és úgy továbbítsátok, mert az én facebookom ma van, holnap már nem biztos!

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?