Kategóriák
Minden

Létezik koronavírus, vagy nem?

https://youtu.be/pZcWHk4OVmA

AZT MONDJÁK A VILÁG VEZETŐI, A FELAVATOTT TEKINTÉLYEK,
hogy létezik ez a bizonyos koronavírus. És az emberek kilencvenkilenc százaléka, mivel gyakran van ez az információ ismételgetve a médiában, elhiszi ezt nekik.

Néhány egyszerű ember pedig azt mondja, hogy nem ez a Kínában kitalált vírus a veszélyes, hanem a vírusosan terjedő hazugság, tudatlanság és emberi idiotizmus. Egy szóval az istentelenség. És senki sem akar hinni nekik.
Hogy miért?
Azért, mert senki sem akar szembesülni azzal, hogy saját személyes döntésének köszönhetően valójában ő is a hazugság, a tudatlanság, az idiotizmus és az istentelenség vírusától szenved. Ugyanis az igazság megismerése helyett a tekintélyek véleményét választotta.
Óriási önkritikára, és önismeretre lenne szüksége ahhoz, hogy valaki be tudja ezt látni magának. Az önvizsgálat, és az abból származó önkritika és önismeret a mai világban luxuscikk. Ezért is hiányzik a legtöbb emberből.
Ekképp szinte senki sem nyerhet valódi szabadulást saját félelmeitől, békétlenségétől, frusztrációjától.
Senkitől sem lehet elvenni azt a nyomorúságot, amelyet ő maga hozott létre, és amelyet élete árán is meg akar védeni. Bár isteni erővel és bölcsességgel rendelkezett, még Jézus maga sem volt képes erre.

„Aki megalázza magát, az felemeltetik. Aki felemeli magát, az megaláztatik. Aki meg akarja tartani az életét, elveszíti azt. Aki elengedi az életét az igazságért, örökre megtarthatja azt.” – mondta az igaz tanító, és életével alátámasztotta ennek igazságát. De hogy kinek mondta mindezt, kinek van még füle a hallásra,… nem tudom. 

 

Vélemény, hozzászólás?