Minden

Legyek őszinte! De kihez?

Feliratkozás

Ha szeretnél értesítést kapni a legújabb bejegyzésekről,
írd be a pontos e-mail címed a lenti dobozba,
és kattints a „Feliratkozom!” szóra.

Egy kis türelmet kérünk!

Kérünk, ellenőrizd a postafiókodat
és a spam (levélszemét) könyvtárat.

2 thoughts on “Legyek őszinte! De kihez?

  1. Szia. Azzal kapcsolatban fejtenem en is ki a meglatasomat, amit a szuletendo, erdendo bunrol ir a biblia. Regebben en sem fogadtam el azt hogy egy uj szulott gyermek bunos lehet, hiszen meg akkor szuletett es szinte semmit nem elt. De kesobb megertettem azt hogy, ez a bolygo a bunbeesett, lebukott szellemek helye. Itt lehetoseg van a jobbulasra, a lelek vadhajtasainak lemetszeseire. Aki szellemkent nem tavolodott el az Atyatol, az nem is szuletik meg ide. Vagyis foldre szuletesunk mar okozat.

  2. Szia Attila.

    Elsőre mikor feltetted a címet, nekem a te játékos Magyarságod jutott eszembe 🙂
    Őszinte, Szinte Ő 🙂 És már meg is van fogalmazva. A kérdés már csak az, hogy ki az Ő. E világ ura, vagy a Teremtő, szerető Atya.
    Az igaz Őszinteség tovább megy azon, hogy “felvállalja magát” Az igaz Őszinteséggel inkább meglátom magamban és az embertársaimban lévő gonoszságot, annak a hiábavalóságát, értelmetlenségét, hasztalanságát, mulandóságát.
    Szabad akaratból erre a Lelkiismereti békétlenségre választhat az ember úgy, hogy oké, ez az én állapotom, de én nem akarom magamat ennek a szolgálatába állítani, vagy a másik, hogy [email protected] Ha valaki így dönt, hogy többé nem akar a gonoszságainak szolgálatába állni, azt biztosan megsegíti az Atya és Ő kezdi el formálni, kimunkálni benne a szeretetet.

Hozzászólás küldése:

%d blogger ezt szereti: