Kategóriák
Minden

KORONAVÍRUS ÉS DEMOKRÁCIA

Bűn lett az egészség, és világvallássá nőtte ki magát a betegség.
Korábban arra vágytunk, hogy a többség akarata érvényesüljön, és megkaptuk. Viszont senkinek sem jutott eszébe, hogy először arra kellene vágyakozni, hogy a többségnek legyen bölcsessége, józan gondolkodása, és nem utolsó sorban agymosó vallások helyett kapcsolata az Élő Istennel, mert anélkül a többség akarata maga az apokalipszis.
Gondoljatok bele, hova visz a többségakarat, ameddig az a tömegmanipuláció, és a média általi szisztematikus butítás áldozata?
 
Nézzük csak, mi a helyzet a koronavírussal a többség akarata szerint.
– Ha a tömegmédia azt mondja, létezik, a többség elhiszi.
– Ha a többség elhiszi, akkor igenis létezik, mert a többség akarata a döntő.
– Ha a többség fél attól, mindenkinek kötelező félni, mert a többség akarata a döntő.
– Ha a többség félelmében maszkot visel, mindenkinek kötelező maszkot viselni, mert a többség akarata a döntő.
– Ha a többség ragaszkodik az oltáshoz, mindenkinek kötelező oltatni, mert a többség akarata a döntő.
 
Na de mi lesz azokkal, akik nem hiszik el, hogy létezik, nem félnek, nem akarnak maszkot hordani, és oltatni sem akarnak?
A válasz egyértelmű. Automatikusan a többség ellenségévé válnak. Ama tömeg ellenségévé, akivel el tudja hitetni a világmédia, hogy épp azon személyek a felelősek mindenért, akik nem hisznek ebben az őrültségben, akik nem félnek, akik nem viselnek maszkot, és akik nem oltatnak.
 
Na de mit is jelent ez a kisebbségre nézve?
– Azt, hogy a betegségben hívők, avagy a betegek a kór terjedéséért azokat hibáztatják, akik az egészségben hisznek, akik egészségesek.
– Azt, hogy akik félnek, azokat hibáztatják a félelmeikért, akik nem félnek.
– Azt, hogy akik félelmük miatt maszkot viselnek, azokat hibáztatják a betegség terjedéséért, akik nem viselnek maszkot.
– Azt, hogy akik félelemből, gyávaságból és megalkuvásból beoltatják magukat, azokat fogják okolni a betegség terjedéséért, akik nem oltatják be magukat.
 
Így történik az emberek megosztása, egymás ellen uszítása egy kitalált világjárvány segítségével. A félelemben élőket, a gyávákat, a betegeket ráuszítják azokra, akik szívében a félelem helyett bizalom honol, akik az igazságért bátorkodnak elhagyni a csordaszellemet, és akik nem hajlandók lecserélni az Úristen élő szavát azokra a fizikai és szellemi oltásokra, amelyeket a halála felé rohanó világ kínál az emberiség számára.
 
Ekképp az történik, hogy, bár mindenki szeretne megszabadulni félelmétől, ellenségként tekint azokra, akik félelem helyett bizalomban élnek; bár mindenki szeretne megszabadulni a gyávaságától, ellenségként tekint azokra, akik bátrak; és bár mindenki szeretne megszabadulni betegségétől, ellenségként tekint azokra, akik egészségesek. Ily módon senki sem szabadulhat meg sem a félelmétől, sem a gyávaságától, sem pedig a betegségétől mindaddig, amíg hisz a tömegmédiának, amely ezt műveli az emberekkel.
 
Bármennyire is hihetetlen, az evolúció során eljutottunk arra a szintre, hogy a legtöbb ember képtelen megérteni, hogy
– a betegség nem a bizalom által terjed, hanem a félelem által,
– a betegség nem az emberek közötti távolság csökkenése miatt terjed, hanem a távolság növekedése miatt, amelyet már-már képtelen áthidalni az egyre lankadó szeretet, ami még megmaradt az emberekben,
– a betegség végképp nem a szeretet és az ölelés miatt terjed, hanem annak hiánya miatt.
 
Amikor azt mondom, hogy az ostobaság és a félelem a mi istenünk, azt nem azért mondom, mert lenézek valakit, vagy többre tartom magam másnál, hanem azért, mert amíg az ember nem szembesül saját hiányosságaival, gyengeségeivel, addig nincs ahogy megszabaduljon azoktól.
Igen, emberek! Minden idők legpusztítóbb vírusa az istentelenség, a tudatlanság és az abból származó félelem. És ezekről a veszélyes vírusokról igyekszik elterelni az emberek figyelmét a koronavírusnak nevezett világméretű propaganda.
 
Egy keresztény társadalomban mi alapján mondja magát kereszténynek valaki, ha nem emlékszik Jézus legelemibb tanítására, miszerint csak két út van, a tömegek útja, és az igazság-, avagy az istenszeretők útja?
Ő azt mondja, a tömegek útja széles, sokan járnak azon, de a pusztulásba vezet. Az igazságszeretők útja pedig keskeny, kevesen találják meg azt, de az életre visz. Teljesen nyilvánvaló, hogy a tömegmédiát követők azok, akik tudatlanul nap-mint-nap a széles út mellett döntenek.
 
A fentiek alapján egyértelműen kijelenthetjük, hogy azért van világjárvány, azért van félelem, mert a többség úgy döntött, mert Isten és az igazság helyett demokratikus módon a tudatlanságot, a földi tekintélyek szavait, és az abból fakadó félelmet választotta.
Ekképp mindaddig, amíg be nem látja tévedését, meg nem tagadja saját helytelen döntését, rettegni fog, és gyötrődni. Félelmében pusztítani fogja saját magát és felebarátját.
 
Pál apostol azt mondta, hogy a teremtett világ sóvárogva várja Isten fiainak megjelenését. Ez bizony így van. Ebben a megtébolyodott világban nagyobb szükség van rájuk, mint valaha. Ezekben az időkben már nem engedhetjük meg magunknak, hogy modern ruhába öltöztetett középkori vallásos babonákat kövessünk. Nem mehetünk sem a korrupt politikusok, sem a pénzért prédikáló, Isten helyett emberi rendszereket szolgáló vallási vezetők után, mert mindannyian elveszünk.
Szükséges, hogy az emberek éhezzék az igazságot, és személyesen kiáltsanak Istenhez addig, amíg választ kapnak a kérdéseikre.
Szükséges, hogy akinek már van válasza és világossága a világosság örök forrásából, ne rejtse el azt. Hisz a világosság azért adatik, hogy világítsunk azzal ott, ahol sötétség van.
VIDEÓ (MAGYARÁZAT)

https://youtu.be/xjHU4YtL0wQ

Vélemény, hozzászólás?