Kategóriák
Minden

Kik veszik hiába Isten nevét?

A Facebook mégsem hazudik!

Drága embertársak, Isten nem emberi személy, őt nem lehet becsapni.
A “facebook idővonalad” egyértelműen megmutatja, hogy milyen istent szolgálsz valójában, “melyik istennek” kötelezted el az életed, jelenleg milyen irányba tartasz, és melyik istentől kapod majd a fizetséget.

A legtöbben az olyan szavakkal, mint keresztény, Isten, Biblia, Jézus, csupán leplezik valódi értékrendjüket, amelyet nap mint nap megmutatnak, népszerűsítenek, és hirdetnek a facebook idővonalukon. Más szóval, sokan Jézus nevében azt mutogatják embertársaiknak, hogy miként rendezkednek be ebbe a világba. És arról tesznek bizonyságot, hogy Jézus nevében is épp olyan jól lehet haverkodni a kor szellemével, mint pogányként, buddhistaként, kommunistaként, stb. Ezért van az, hogy a keresztények is ugyanazokat az ünnepeket ünneplik, mint azok, akik soha nem is hallottak az Örökkévaló kijelentéseiről. Ugyanúgy karácsonyoznak, szilvesztereznek, húsvétoznak, születésnapoznak, névnapoznak, vak-ációznak, és hirdetik a technika vívmányait, a sztárok és a „tudományos” tekintélyek kijelentéseit, mint akik sosem találkoztak Isten országának evangéliumával.
Azért mondatik oly sokszor, hogy a keresztények vannak a legjobban becsapva, mert Ők Isten, a Biblia és Jézus nevében hirdetik a mulandó világ értékeit.
Isten könyörüljön rajtuk, és mindannyiunkon!

Magunkat és egymást becsaphatjuk, de az Örökkévalót nem csaphatjuk be, mert ő nem ember.
Ha valaki a világi, azaz a mulandó értékekben hisz, azokért él, azokat népszerűsíti, sokkal jobban jár, ha egyáltalán nem használja azokat a szavakat, amelyek az Örökkévaló felé vezető ösvényre mutatnak, mert becsapja magát és embertársait.
Az ilyen ember helyesebben cselekszik, ha ekképp beszél.
„Hallottam Istenről, az Ő Krisztusban tett kijelentéseiről, de képtelen vagyok hinni benne. Sokkal inkább hiszek abban, ami megfogható, ami látható, ami szagolható, és ami örömöt okoz a testemnek.”
Aki így beszél, még megmenekülhet, mert legalább őszinte, de aki Isten nevét használja miközben az életének idejét, energiáját, figyelmét a nap 24 órájában a világra irányítja, nincs ahogy megmeneküljön, mert egy olyan önáltatásban van, amelyben a legszentebb fogalmakat használja fel arra, hogy elhitesse magával, hogy a keskeny úton jár.

Féltő szeretettel mondom, hogy jobb egyáltalán nem beszélni Isten dolgairól, mint Isten és Jézus nevével a zászlóinkon a halálra ítélt világ szemet kápráztató dolgait népszerűsíteni.

A legelső parancsolat ez:
„Az Úrnak a te Istenednek nevét hiába fel ne vedd; mert nem hagyja azt az Úr büntetés nélkül, a ki az ő nevét hiába felveszi.”

A megváltó a következőt mondta:
„Tudom a te dolgaidat, hogy te sem hideg nem vagy, sem hév; vajha hideg volnál, vagy hév.
Így mivel lágymeleg vagy, sem hideg, sem hév, kivetlek téged az én számból.”
„Egy szolga sem szolgálhat két úrnak: mert vagy az egyiket gyűlöli és a másikat szereti; vagy az egyikhez ragaszkodik, és a másikat megveti. Nem szolgálhattok az Istennek és a mammonnak.”
Az „aranyközép” hazugság, ami elviselhetetlen terheket és fájdalmakat okoz a legtöbb becsapott embernek!

Féltő szeretettel,
„egy Kiáltó Szó a Pusztában”

 

[mailerlite_form form_id=1]

http://kialtoszo.hu/miben-segit-a-facebook/
http://kialtoszo.hu/halottsminkeles-tanfolyam-a-facebookon/

Vélemény, hozzászólás?