Kategóriák
Minden

Kik azok a személyek, akik feketéznek Isten országával?

A feketézés szó azon tevékenységeket jelöli, amelyek illegálisan, a rendszer tudtán kívül, és annak egyetértése nélkül mennek végbe. Ezt a szót többnyire a törvénytelenül megkötött üzletekre használjuk.
Szellemi értelemben pedig mindenki feketézik, aki nem egy vallási rendszeren belül keresi, és hirdeti az Isten által kinyilatkozott igazságot, hanem rendszertől függetlenül. A legelső ilyen feketézők épp Jézus Krisztus és a tanítványai voltak, akik nem tanácskoztak testtel és vérrel, nem kérték ki az akkori vallási rendszerek véleményét arról, hogy szabad-e nekik beszélni Isten országáról, hanem Isten lelke által indítva mentek, és szabadították ki az embereket a hazugságok és bűnök börtönéből.
Te feketéző vagy-e, vagy legálisan, béresként dolgozol egy emberi rendszer hű elkötelezettjeként?
Avagy te ki szerint vagy feketéző? Isten, vagy az emberek szerint? Tudniillik, Isten szerint is vannak feketézők: azon személyek, akik nem az Ő lelke által indítva, hanem emberi rendszereknek eleget téve, úgymond legálisan beszélnek igaznak tetsző dolgokról, elhallgatva azt az igazságot, amely által mások megszabadulhatnának.

Vélemény, hozzászólás?