Kategóriák
Minden

Egy igaz történet, amelyet vétek lenne elhallgatni

EGY IGAZ TÖRTÉNET, AMIT
NEM SZABAD ELHALLGATNI
 
Tegnap egy barátom kocogás közben találkozott két emberrel, akik az út szélén egy halott személyt próbáltak feléleszteni. Véres volt az orra és a tarkója. Feltehetőleg megütötte a fejét.
Hívták a mentőszolgálatot, ahonnét adták az instrukciókat az elsősegélynyújtáshoz. De sehol semmi. Az ember továbbra is élettelenül feküdt az útszélen.
Megérkezett a mentőautó, és a mentősök, hivatásukat betöltve, továbbfolytatták a felélesztési műveleteket a halott emberen.
 
Eközben a nem túl vidám kedélyállapotú barátom azon morfondírozott magában, hogy mi köze neki ehhez az egészhez, miért kellett ezt látnia. És jött az egyértelmű válasz a kérdésre: „Fel fog éledni.” A barátom pedig hálákat adott az Élet Szerzőjének ezért a kijelentésért, és csendben fohászkodott az elhunyt személy lelkéért, aki nemsokára feléledt.
A mű-szerek is egyetértettek abban, hogy az a személy, aki néhány másodperce halott volt, visszajött az életbe.
Mindenki csodálkozott, és álmélkodott, mert a mentősök szerint nem sok esély volt rá, hogy visszatérjen belé a lélek.
 
Fontos hozzáfűzni ehhez a történethez, hogy a barátom, amikor ez történt, kicsit maga alatt volt, gyengélkedett a hitében.
Tanulság:
1. Jézus szavaival élve. Isten az élők Istene, az Élet Szerzője, annak gyógyítója, helyreállítója és oltalmazója. És ugyan mit tehetne az ember az embertársáért a Magasságos áldása nélkül?
2. Isten az, aki az övéit megerősíti a kétség és a kilátástalanság idején.
3. Néha kifürkészhetetlen utakon Ő ma is munkálkodik az elveszettek megmentéséért.
4. És ma is örömét leli abban, hogy megelevenítse a meggyengült, életet vesztett testeket és lelkeket.
 
Én a magam részéről kívánom, hogy elevenítse meg ezt a személyt is, állítsa vissza az ő EGÉSZ-ségét, és mutassa be neki a Kegy-elem Szerzőjét! 🙂
Ha netán te is ezt kívánod, és nem restelled, súgj egy fohászt ezért az emberért, amikor bemész a belső szobádba!
 
A Jókedvű, Szerelmetes Isten ölelgessen, vigasztaljon, és bátorítson meg téged is, amikor meggyengülsz a hitedben, és a reménytelenség felhői föléd gyűlnek! ???

https://youtu.be/xjHU4YtL0wQ

 

[mailerlite_form form_id=1]

Vélemény, hozzászólás?